Магичен ритуал за защита и късмет Ритуалът на магията е

...
Магичен ритуал за защита и късмет Ритуалът на магията е
Коментари Харесай

Магичен ритуал за защита и сбъдване на желания

Магичен обред за отбрана и шанс

Ритуалът на магията е ориентиран единствено към приемане на изгоди за себе си или за другите. Обредът няма да бъде рисков нито психически, нито физически. Резултатът ще зависи от настроението ви, само че постоянно е належащо изискване за триумф.

Необходими са ви:
4 златни (златисти на цвят) свещи
12 зрънца едра морска сол
1 завивка бяла (или бял лист)

Ароматни пръчици:
1 с миризма на смирна
1 с мирис на сандалово дърво
1 с мирис на роза
1 с мирис на жасмин
1 фотография

Магичен обред за отбрана:
При намаляваща луна, за предпочитане в четвъртък. Поставете маса в центъра на стаята, където ще извършите този обред. Покрийте масата с завивка. Застанете пред масата, обърнати на изток.

Поставете фотографията си в центъра на масата. След това поставете ароматните пръчици към фотографията си по следния метод, с мирис на смирна на изток, с мирис на сандалово дърво на запад, с мирис на роза на юг и с мирис на жасмин на север. Поставете свещ до всяка пръчица.

Запалете ароматната пръчица на смирна и източната свещ. Сложете дланите си една към друга, обърнете се към небето, кажете следното проклинание 3 пъти:

“Призовавам всички сили на Изтока да ми дадат най-големия късмет във всички области на моя живот … (произнесете желанията си). ”

Запалете поредно западните пръчица и свещ, по-късно южните и северните. При всяко запалване обръщайте длани към небето, произнасяйки заклинанието към западните, южните и северните сили. Сеансът е подготвен, само че дано свещите и ароматните пръчици да изгорят изцяло.

Цел:
1. Ритуалът има за цел да ускори вашата отбрана, да скрепи съществуващите другарства, да отстрани физическия дискомфорт, да ви приближи към осъществяването на фантазията ви.

2. Ако не можете да намерите ароматните пръчици с нужните аромати, вместо това вземете други налични аромати по ваш избор. С единственото изискване – да бъдат с четри разнообразни аромата.

3. Намаляващата луна символизира, наред с други неща, пътят към по-лесен, по-добър стадий от живота.

4. Четвъртък – ден, отдаден на Юпитер – бога на шанса.

5. Препоръчва се да употребявате компас, с цел да позиционирате вярно посоките, както и да поставите свещите в точните точки.

6. Трябва да се обърнете към силите в точния ред Изток – Запад – Юг – Север.

7. Полезните резултати от този обред могат да стартират да се усещат още на идващия ден и да останат трайно до 6 месеца. След това би трябвало да го извършите още веднъж.

Вижте още: Естествено средство при хипертония и аритмия

Пожелавам здраве, триумф, благополучие и разцвет!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР