Мадона заяви, че не се чувства добре само седем дни

...
Мадона заяви, че не се чувства добре само седем дни
Коментари Харесай

7 дни след старта на турнето: Мадона съобщи, че не се чувства добре

Мадона съобщи, че не се усеща добре единствено седем дни след началото на международното си турне " Celebration ", което включва 78 дати.

65-годишната поп легенда съобщи пред почитателите си в Антверпен, Белгия, че не се усеща добре единствено няколко месеца откакто беше принудена да отсрочи турнето заради влошено здраве. 

Madonna revealed just how unwell she was when hospitalized earlier this year in an emotional speech during her

Click ⬇️
— JustJared.com (@JustJared)
През юни Мадона отсрочи началната дата на " Celebration ", откакто " сериозна бактериална зараза " докара до няколкодневен престой в интензивното поделение.

През юли певицата разгласява известие в Instagram, в което споделя, че се концентрира върху " здравето и укрепването си ", и загатва, че проектът е " да пренасрочи северноамериканската част на турнето и да стартира през октомври в Европа " .

В събота Мадона стана прочувствена, до момента в който разказваше за болестта си, което я вкара в болница и я остави в безсъзнание.

Тя описа това на почитателите си, до момента в който размишляваше за това какъв брой болна е била майка ѝ Мадона Луиз Чиконе, преди да почине от рак на гърдата на 33-годишна възраст.

Madonna put on an incredible show last night. She said she wasn't feeling well. It's hard not to wonder if she's really not well though, pushing through with the tour so soon after her illness. I hope she and her business people are taking good care of her.
— andie dyer (@dyerAndie)
" Имах тази странна мисъл - сподели тя. " Изведнъж изпитах състрадание и съпричастност към майка ми. За това какъв брой самотна би трябвало да се е чувствала в болничното заведение, знаейки, че няма да живее. А на мен ми беше даден още един късмет. "

Мадона добави: " И съм доста признателна за това. "

" Трябва да ви кажа, че сега не се усещам доста добре. Но не мога да се окайвам, тъй като съм жива " , добави тя.

" Благодаря на Бога за моите деца и за всички вас, за цялата ви обич и поддръжка. Наистина го правя оценка. "

" Преди по-малко от четири месеца бях в болница, бях в безсъзнание и хората си мислеха - предричаха - че може да не съумея да оцелея ", споделя тя в различен клип, оповестен от почитател.

Madonna Still Not Feeling 'Very Well' After Life-Threatening Hospitalization: 'It's a Miracle That I'm Here' Click the image for details:
— OK! Magazine USA (@OKMagazine)
Въпреки че даде огромни очаквания, че се завръща на сцената и отхвърли да се залежава, източник показа пред сп. " Heat ", че децата на Мадона се пробват да я накарат да " забави темпото ".

" Лурдес и Роко от години споделят, че майка им се самонаказва, визирайки това, че прекалява с интервенциите и като цяло се пробва да се държи по този начин, като че ли към момента е на 20 години. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР