Лют скандал се е разразил вчера във варненски автобус, съобщава

...
Лют скандал се е разразил вчера във варненски автобус, съобщава
Коментари Харесай

По нашенски: Еййй, мъ*шо долна, ку*ко, к*рво, слизай, крещи контрольорка на момиче във варненски автобус! Но и девойката не ѝ остана длъжна!

Лют скандал се е разразил през вчерашния ден във варненски рейс, оповестява свидетел, представен от Varna24.bg. При случая стара контрольорка и младо несъответстващо момиче са си разменяли грозни реплики.

Ето описа му:

" Вчера към 15.30 чаках рейс на спирката на №20 на Червения площад в посока кварталите. Появи се някакво необичайно несъответстващо младо момиче, което си танцуваше единствено, подскачаше, смееше се, до момента в който държеше в ръка кутия с цигари и запалена цигара. Беше неугледна, със скъсани обувки, сплъстена коса, раздърпани мръсни облекла. Възрастта и бе към 16-18 години. Симпатично момиче, което несъмнено беше изцяло несъответстващо, не зная дали беше под въздействие на опиати или имаше сериозен душевен проблем. Една жена на спирката дори изпусна репликата: " Да пази, Господ ", а всички чакащи със страдание следиха шантавите осъществявания на девойката. През цялото време бях на тръни да не скочи към пътното платно, където придвижването е доста натоварено. Девойката обикаляше край спирката танцувайки и когато пристигна рейса, се качи в него. Седна добродушно и аз забравих за нея досега, в който се чуха викове и обиди. Не разбрах по какъв начин стартира абсурда, само че беше предизвикан от това, че в рейса се качи проверяваща контрола, а контрольорката чак тогава откри, че несъответстващата госпожица не е таксувана.

" Колко пъти минах край тебе, бутнах те няколко пъти, не ми обърна внимание, слизай бързо, че ще плащаш санкция ", бяха репликите, които в началото чух.

Не зная какво е дала отговор девойката, само че контрольорката стартира да крещи истерично: Еййй, мъ*шо долна, ку*ко, к*рво, слизай ", след което избута момичето през вратата на идната спирка. Девойката не остана длъжна с обидните думи, като откакто скочи от рейса сподели междинен пръст.

Беше извънредно грозно и скандално, при изискване че момичето несъмнено не беше добре, а контрольорката беше много стара жена, на която сходни думи не отиват.

Не желая да вземам страна и двете се държаха безобразно, само че се замислих за това че би трябвало да демонстрираме съчувствие към хора, изпаднали в тежко състояние ", приключва очевидецът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР