Любопитно Коронавирусът влиза в сюжета на Откраднат живот: Системата“ Полюсни

...
Любопитно Коронавирусът влиза в сюжета на Откраднат живот: Системата“ Полюсни
Коментари Харесай

Коронавирусът влиза в сюжета на „Откраднат живот: Системата“

Любопитно Коронавирусът влиза в сюжета на „ Откраднат живот: Системата “ Полюсни страсти раздрусват живота на лекарите в „ Св. Анастасия “ 4 май 2020, 14:12  Коронавирусът влиза в сюжета на „ Откраднат живот: Системата “ Източник: NOVA
ази седмица коронавирусът за първи път ще влезе и в „ Св. Анастасия “. Пандемията, която промени света през последните месеци, ще бъде измежду настоящите тематики, които ще предизвикат лекарите в идните епизоди на хитовия сериал.

Преди първите сигнали за вируса обаче на напред във времето ще излязат някои от най-сериозните несъгласия от персонален темперамент. Достигайки лимита на своите благоприятни условия, лекар Ковачев ще вземе коренно решение за връзката си с лекар Огнянова. Дали двамата ще преоценят връзките си по време на сложното тестване, феновете ще научат в идните епизоди по NOVA.

В търсене на реванш доцент Мазов ще обезпечи на лекар Хинова непредвиден трамплин в кариерата. Възможно ли е любовта да ни избави от страховете? Може ли някой да ни помогне да открием себе си? Пред тези въпроси ще се изправи лекар Чилингирова, разкъсвана сред самонараняването, скритите белези и любовта й към лекар Тасев. Дилемата ще провокира полюсни страсти и в живота на лекар Петмезов, който на собствен ред ще би трябвало да огледа истината и да разбере кой в действителност е обичаният му човек.

Битка на професионалния фронт ще изправи един против различен професор Цонев и лекар Кръстева. Дали житейският опит и мъдростта ще надделеят? Кои двойки в болничното заведение ще си подадат ръка и по какъв начин ще се оправят лекарите с първите признаци на Коронавирус? – феновете ще схванат в новите епизоди на „ Откраднат живот: Системата “ от вторник до четвъртък, в 20:00ч. по NOVA.

Повече вести за сериала ще откриете на уеб страницата на NOVA и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР