Любимият синоптик на България Емил Чолаков изненадващо напуска Би Ти

...
Любимият синоптик на България Емил Чолаков изненадващо напуска Би Ти
Коментари Харесай

Емил Чолаков каза сбогом на зрителите

Любимият синоптик на България Емил Чолаков изненадващо напуща Би Ти Ви, оповестиха публично от медията. Това е втората оставка измежду синоптиците в първата национална медия, откакто преди няколко месеца си потегли и Христина Балинска, която бе от първия ден в малкия екран. Чолаков, който бе началник на прогнозата за времето в Би Ти Ви, няма да се занимава повече с медии, само че не прецизира какво тъкмо ще работи. Едно е сигурно-ще продължи кариерата си в сфера, близка до метеорологията, прецизират от малкия екран.

„ Винаги съм обичал работата си в Би Ти Ви, тъй като 13 години съм работил това, което съм учил..Имах шанса да представям времето по този начин, както аз самия желаех да го чуя-приятелски и позитивно”, показа пред феновете на новините доскоро Емо. "Дойде моментът да навляза в друга сфера, да овладея още една специалност, към която от дълго време имам полза, и да бъда потребен по различен метод “, сподели усмихнатият синоптик във връзка смяната. Родом от Гоце Делчев, той е приключил „ Метеорология и геофизика “ в Софийския университет, след което се причислява към екипа на малкия екран през 2006 година.

„ Емил Чолаков постоянно е бил е измежду най-ценените и уважавани сътрудници в екипа, само че макар че ще липсва както на нас, по този начин и за феновете, го поддържаме изцяло в желанието му да сбъдне още една своя професионална фантазия, обвързвана с метеорологията. Емо ще остане наш мечтан посетител и другар, като постоянно ще бъде ентусиазъм и добър образец за екипа на „ Прогнозата за времето “ по bTV “, разяснява Венелин Петков, шеф „ Новини, настоящи излъчвания и спорт “
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР