Бившият нападател на Лудогорец - Игор Тиаго, не сдържа сълзите

...
Бившият нападател на Лудогорец - Игор Тиаго, не сдържа сълзите
Коментари Харесай

Бивш нападател на Лудогорец беше застигнат от тежка контузия?

Бившият нападател на Лудогорец - Игор Тиаго, не сдържа сълзите си, откакто напусна контузен мача на своя Брюж против Роял Юнион СЖ от плейофите за купата в Белгия.

Бразилецът беше наложително сменен в средата на второто полувреме с контузия в коляното и по-късно се разплака на аварийна пейка, откъдето догледа дуела, приключил 2:2.

" Още нямаме изясненост към положението на Игор. Трябва да изчакаме проучванията ", разяснява старши треньорът на Брюж Ники Хайен.

Както е известно, през януари белгийският гранд продаде Игор Тиаго на Брентфорд и от новия сезон нападателят ще се подвизава в Премиър лийг.

Самата среща на " Ян Брейдел " беше доста напрегната. Хенок Теклаб даде преднина на Роял Юнион Сж в 48-ата минута, само че Брюж направи поврат с две попадения на Андреас Сков Олсен (57`, 72`). В 84-ата минута Коки Мачида донесе точката на гостите и ги остави в борбата за купата.

Два кръга преди края на сезона водачи в класирането са Андерлехт и Брюж с по 46 точки, а Роял Юнион Сж е трети с 43. На 19 май Андерлехт и Брюж ще се изправят един против различен в Брюксел.
 Игор Тиаго се разписа за Брюж, само че тимът му загуби трагично от Фиорентина
Игор Тиаго се разписа за Брюж, само че тимът му загуби трагично от Фиорентина

Ето подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР