Любими български звезди ще се съберат в София за благотворителен

...
Любими български звезди ще се съберат в София за благотворителен
Коментари Харесай

Концерт събира средства за жени, болни от рак

Любими български звезди ще се съберат в София за благотворителен концерт в поддръжка на дами, заболели от рак. Тази година той ще се организира на 06 октомври в столичен мол. Събитието е проведено от Avon, под надпис „ Благодаря От обич към живота “ .

Дивна, Дичо, Калин Вельов, Йоанна Драгнева, струнна групировка „ Хипнотик “ и още доста родни реализатори ще се качат на сцената, с цел да изпълнят най-големите си шлагери. Партньори на акцията ще обезпечат развлечение както за малчуганите, по този начин и за всички гости на концерта. Всеки присъстващ ще има опция да поддържа жертвите на подлата болест, като закупи благотворителен артикул от розовата серия на козметичната акция.

В благотворителното събитие ще взе участие и фондация „ Една от 8 “ , която започва програмата „ Бъди до мен “. Чрез нея тя е помогнала на близо 4000 дами от 2016 година насам. Присъстващите ще могат да прегледат „ Розовия кемпер “ на фондацията, който цяло лято обикаля страната. Нана Гладуиш и нейните сътрудници ще показват на място дейностите в границите на програмата, както и ще обяснят за какво поддръжката, която всички дружно предоставяме на дамите, наранени от заболяването, е толкоз значима за тях.

Свързани публикации.. Стартира акция в поддръжка на дами с рак на гърдата 0 Розов кемпер на Една от 8 потегля на обиколка из страната 0 ЕМА преразглежда лекарство против рак на гърдата 0 Симптомите, за които да следим при проучване на млечните жлези 0

100% от облагата от всички продадени артикули по време на концерта ще бъдат дарени за програмата „ Бъди до мен “, която обезпечава безвъзмездни профилактични прегледи, юридическа, практическа и психическа помощ на засегнатите и техните фамилии.

Над 46 000 българки имат рак на гърдата, като всяка година има близо 3 800 нови случая. Болестта е лечима, в случай че бъде открита в точния момент, споделят лекарите и поучават дамите да следят гърдите за промени в домашни условия.

Благотворителният концерт в поддръжка на дамите, заболели от рак, се провежда за 16-та поредна година.
Източник: puls.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР