Луната е в знак Рак до 19:37ч на 10 септември Време,

...
Луната е в знак Рак до 19:37ч на 10 септември
Време,
Коментари Харесай

Всеки знак днес трябва да се възприема като указание за нещо

Луната е в символ Рак до 19:37ч на 10 септември

Време, което би трябвало да се посвети на фамилията, дома и за грижи за околните хора, основаване на домакински уют и удобна конюнктура. Един от най-хубавите начини е приготвянето на общ обяд или вечеря за другари и родственици. 

В дните на Рака хората са доста чувствителни и елементарно биват засегнати. По-често се затварят в себе си и се потопят в личния вътрешен свят. Вътрешните прекарвания в този момент са по-важни от това, което се случва във външния свят. Настроението става изменчиво, несигурно. Повишената раздразнителност и емоционалност постоянно водят до изостряне на безсънието.

Уязвими са стомаха, диафрагмата, гърдите, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушавания във действието на стомаха и на цялата храносмилателна система. 

Луната е на луфт от 15:48ч до 19:37ч. Време, в което не би трябвало да се стартира нищо ново и значимо. В 19:37ч Луната минава в символ Лъв до 08:19ч на 13 септември. 

Лунен календар: 25-ти лунен ден от 01:56ч на 10 септември до 02:58ч на 11 септември

Този лунен ден дава опция да се опознае мъдростта на земния живот, само че не за сметка на външното проявяване на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание. Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга.

Финансовите транзакции са сполучливи на този ден. Късметът ще ви съпровожда в търговията. Когато вземате решения, разчитайте на интуицията. Днес тя е вашият главен консултант, а не обстоятелствата и логиката.

Девиз на деня е “Бързай постепенно ”. Да се заобикалят интензивността, прибързаността, суетата. Не би трябвало да се стартира нищо ново, само че може да се приключи започнатото. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади.

Ден на бездейност, уединение и успокоение. Подходящ за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Работете над повишение на духовността си. Вслушайте се в своя интуиция – това е гласът на вашият ангел страж – и в този лунен ден се усеща изключително мощно.

Елементът на този ден е водата. Това се отнася за всички събития надлежно. Тоест, всичко, от което в действителност се нуждаете, „ се влива “ към вас и в случай че нещо „ изтече “, значи това е било в допълнение задължение за вас. Душевният свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознато вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот и не разголвайте душата си. 

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Общуването с близки и обичани хора е потребно и целесъобразно. Добре е пребиваването в удобна и разпускаща конюнктура. Подходящо време за сетивен и муден секс, бързането не е целесъобразно. Вместо това се концентрирайте върху чувствеността. Бъдете нежни с колегата си. За оптимален релаксиращ резултат можете да извършите сексуален масаж или да пиете малко алено вино.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение. 

В сънищата човек се изтезава от негативна сила, в тях прониква нечиста мощ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР