Безграничната чувственост е това, което съставлява сърцевината на природата на

...
Безграничната чувственост е това, което съставлява сърцевината на природата на
Коментари Харесай

Телец – хороскоп на любовните тайни

Безграничната страст е това, което съставлява сърцевината на природата на хората, родени под този знак. „ Удоволствие и още веднъж наслаждение! “ е тяхното мото, макар че би трябвало да се означи, че те не обичат да се втурват незабавно, избират да отпиват от нектара на любовта без бързане. Телецът самичък дефинира времето и мястото на осъществяване на съкровените си стремежи. И това е естествено: в края на краищата той е привикнал да подчинява темпото на живота си на личния си темп.

Другата му присъща линия, тайната му, в случай че желаете, е вродената му обич към неподправената непринуденост във всичко. Това, което е прекомерно изкуствено или очевидно от сферата на фантазията, не го интересува. Това е правилно както във връзка с питателните му привички, по този начин и във връзка с упованията му от индивида на сърцето му.

Той мечтае, че менюто на любовта безусловно ще бъде празнична маса, цялостна с изискани ястия, които като афродизиак вливат задоволително сила в тялото, с цел да се отдаде още веднъж на насладата на любовта, само че без да се натоварва тялото. Върхът на насладата е нощта на любовта, която следва, обвързвана за него с упованието на насладата от телесния контакт. 

Телецът няма да се задоволява единствено с опцията да допира обекта на своето предпочитание. За пълнотата на чувствата, той би трябвало да включи всичките си сетива: подушване, усет, зрение... Той абсолютно би трябвало да споделя виталната сила, която го превзема. Любовта за него е неповторимо преживяване, извънредно чувствено и възторжено чувство.

За него физическата непосредственост е метод да изрази възприятията си на приятност от богатствата, които му сервира животът. В същото време любовта му не е еднодневка; той желае да сложи възприятията си на солидна, трайна основа. Телецът желае да направи любовта част от нормалния си метод на живот - тя би трябвало да стане толкоз естествена колкото въздуха, който диша. Любов, изпитана във времето, съответстваща на неговата природа - това в действителност е главната загадка на Телеца.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР