Лудогорец спечели с 2:1 визитата си на Арда в мач

...
Лудогорец спечели с 2:1 визитата си на Арда в мач
Коментари Харесай

Лудогорец обърна Арда в края – ВИДЕО

Лудогорец завоюва с 2:1 визитата си на Арда в мач от 26-ия кръг на Първа лига. Зелените трябваше да обръщат своя противник и го направиха с късни голове. С триумфа отборът на Ивайло Петев отново редуцира задатък на ЦСКА-София на една точка. В понеделник алените излизат в дерби против.

Арда поведе с гол на Радослав Цонев в края на първото полувреме. Лудогорец стигна до обрата с две попадения на Игор Тиаго. На трибуните беше националният селекционер Младен Кръстаич. Миналата седмица той беше подложен на критика от управлението на Арда, че не е е гледал мач онлайн на отбора.

Иначе дуелът стартира с насилствена промяна за първенците – . В 39-ата Спас Делев уцели гредата. Минута по-късно вратарят на Арда Анатолий Господинов също беше заменен наложително. В дългото добавено време Радослав Цонев се разписа от директен свободен удар за 1:0.

Лудогорец натисна след почивката, само че Васил Симеонов избави удари на Пьотровски и Игор Тиаго. В 77-ата минута обаче и той капитулира. Резервата Пипа центрира, Делев отклони към Тиаго, който направи 1:1. В 89-ата минута стана 1.2. Клод Гонсалвеш прати топката в наказателното поле, където Игор Тиаго овладя и вкара. В продължението Преслав Боруков можеше да изравни, само че не уцели вратата.

По-рано през днешния ден третият ЦСКА 1948 победи с 3:1 Септември. Ивайло Чочев вкара два от головете и към този момент има 19 попадения от началото на сезона. Бирсент Карагарен означи другото попадение за триумфа, а Педриньо си вкара автогол в интерес на Септември.

Локомотив София пък победи с 2:0 Пирин след голове на Дейвид Малембана и Антонио Вутов.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР