Лудогорец продължи силното си представяне в първенството с успех срещу

...
Лудогорец продължи силното си представяне в първенството с успех срещу
Коментари Харесай

Без напрежение "Лудогорец" взе шеста поредна победа в първенство

Лудогорец " продължи мощното си показване в шампионата с триумф против " Царско село ". Тимът от Разград се оправи с 2:0 при гостуването си, като успеха пристигна елементарно и без опозиция от противника.

" Лудогорец " вкара по един гол в двете полувремена, които бяха дело на Якуб Шверчок и Жордан Икоко.

Победата е шеста поредна за тима на Станислав Генчев в шампионата. Вратарят Пламен Илиев записа осми следващ мач без позволен гол.

След 14 кръга " Лудогорец " остава единственият непобеден тим. Тимът е отпред с 36 точки, като е с четири пред " Локомотив " (Пловдив). " Царско село " е единадесети с 12 точки.

 Без напрежение
© LAP.BG

" Лудогорец " можеше да поведе още във втората минута, когато Георги Хашев беше близо да си означи автогол след неприятно изчистване. " Царско село " отговори с отдалечен удар на Антон Карачанаков.

Очаквано " Лудогорец " взе преднина в 21-ата минута, когато се разписа Шверчок. Нападателят вкара с диагонален удар, като в офанзивата Жоржиньо се регистрира с добър пробив.

По-късно той още веднъж се озова в центъра на събитията. След нов пробив Жоржиньо центрира към Абел Анисе, който имаше време да овладее, само че ударът му мина настрана. Импулсът в играта докара до нови голови положения, като при едно от тях Дан Битон стреля в играта.

 Без напрежение
© LAP.BG

След гола " Царско село " заигра безредно. Възможностите пред отбора бяха необичайност, като първият прецизен удар за домакините пристигна в добавеното време на първата част.

Отборът на Никола Спасов опита да вдигне оборотите през второто полувреме, само че без резултат. Интригата в мача свърши с втория гол на " Лудогорец ". В 56-ата минута Жоржиньо се възползва от неточност в отбраната на " Царско село " и изведе Икоко, който плъзна топката по земя.

До края мачът се игра пред една врата, като пропуски направи Шверчок, а Уесли Ната стреля в гредата.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР