Лудогорец е на път да направи пореден трансфер. „Орлите“ ще

...
Лудогорец е на път да направи пореден трансфер. „Орлите“ ще
Коментари Харесай

Лудогорец подписва с румънски национал

Лудогорец е на път да направи следващ трансфер. „ Орлите “ ще привлекат 25-годишния румънски национал Дорин Ротариу. Според румънските медии, той е минал сполучливо медицинските прегледи и е почнал подготовка с отбора в Австрия, където разградчани са на лагер. Нападателят идва при първенците като свободен сътрудник, а за последно е играл в казахстанския Астана. Ротариу е прекратил договора си по виновност на клуба, като повода за това са неизплатени заплати.

Дорин Роариу е роден на 29 юли 1995 година в Тимишоара. Висок е 181 см и тежи 72 кг, а по-силният му крайник е десният. Най-често е употребен като дясно крило, само че може да играе и на позицията на централен нападател, както и да влиза в ролята на човек зад тила на играча на подложен на върха на офанзивата.

Той е артикул на школата на Политехника Тимишоара, след което играе за Динамо Букурещ. През 2017 година минава на белгийския Брюж, а по-късно носи екипите на Мускрон, АЗ Алкмаар и Астана. Медиите в Румъния оповестяват, че прекосяването на румънеца в Лудогорец е станало поради положителните контакти на техническия шеф на клуба Козмин Моци с футболиста.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР