Лошата карма може да навлече големи беди и страдания в

...
Лошата карма може да навлече големи беди и страдания в
Коментари Харесай

Как да се освободим от лошата карма

Лошата карма може да навлече огромни беди и премеждия в живота на всеки от нас. Но посредством няколко елементарни метода можем да я преобразуваме в позитивна сила и да се отървем от нещастието.

Основното предписание на кармата е: силата, която излъчвате, ви се връща рано или късно. Това значи, че това, което казвате за другите, ще пристигна и при вас. Ето за какво би трябвало да внимаваме какво мислим, приказваме и вършим.

Дори и да не можем да променим разпоредбите на Вселената, можем да подобрим нашата карма. Ето 3 метода за привличане на благополучие и благоденствие за освобождение от неприятната карма!

Изгонете неприятната карма, като се научете се да се извинявате

 Лоша карма

Никой не обича да си признава, когато бърка или да се извинява, само че това не значи, че е невероятно да се направи. Независимо дали сте създали нещо неприятно съзнателно, или не е имало диря от неприятно желание, някой сигурно ще пострада поради вашите дейности и в един миг това зло ще ви се върне. Вместо това следствията са доста по-малко, в случай че признаете, че това, което сте създали, е неточност. Ако съжалявате, че сте наранили друго създание и поискате амнистия за основаното страдалчество, кармата няма да бъде толкоз неприятна за вас.

Изберете оптимизма и любовта против неприятна карма

Както казахме, това, което изпращаме във Вселената, се връща при нас, тъй че изберете да излъчвате наслада, оптимизъм, усеща на обич и благодарност. Естествено, че не всеки път имаме това отношение, тъй като всяка прекаленост е неверна, несъмнено, само че направете всичко допустимо, с цел да дадете приоритет на позитивната сила, в ущърб на омразата, злото, завистта, тъгата, гнева и негативната сила като цяло.

Урокът на търпението за освобождение от неприятна карма

 Освобождаване от неприятна карма

Казва се, че търпението е добродетел, тъй че би било отлично, в случай че можете да го употребявате в всекидневието си. Имайте самообладание към хората към вас и самообладание към себе си, тъй като всичко се случва в точното време, даже и да живеем във века на скоростта. Нека Вселената ви изпрати най-красивите, спокойни и хармонични мисли!

И запомнете нещо доста значимо. Често си мислим, че е можело да променим живота си, в случай че сме създали различен избор. Вярваме, че сме взели неверното решение, което ни е отвело до нещастието. Не е хубаво да цялостните главата си с сходни мисли. Според античните индийци няма такова нещо като неверно решение. Решението, което се е случило да вземете, е било най-правилното за вас.

Кармата по този начин е отредила. Дори и да не ви харесва обещано събитие, помнете, че всеки опит е урок. А вярното схващане на житейските уроци е добър метод да се отървем от неприятната карма.

Вижте още какво е погашение на кармичен дълг.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР