Лондон обвини Москва в "лъжи" за заподозрените за отравянето на

...
Лондон обвини Москва в "лъжи" за заподозрените за отравянето на
Коментари Харесай

Лондон обвини Москва в лъжи във връзка със случая Скрипал

Лондон упрекна Москва в "лъжи " за обвинените за отравянето на някогашния съветски двоен скришен сътрудник Сергей Скрипал и неговата щерка Юлия на 4 март в Солсбъри, предадоха Франс прес и Ройтерс. По-рано през днешния ден двамата обвинени бяха показани от съветския президент Владимир Путин като цивилни.

"Тези хора са офицери от съветското военно разузнаване ", съобщи представител на Даунинг стрийт. "Неколкократно потърсихме пояснения от Русия за случилото се в Солсбъри през март. Руснаците ни дадоха отговор с неистини. Нищо не се е трансформирало ", сподели представителят.
Миналата седмица английската прокуратура разпознава двама руснаци като Александър Петров и Руслан Боширов и ги упрекна в опит за ликвидиране на семейство Скрипал с нервнопаралитично вещество от групата "Новичок ". Тогава английските прокурори споделиха, че двамата работят за съветското военно разузнаване.

Днес Путин сподели, че двамата са цивилни и не са престъпно проявени и предложи те сами да опишат пред медиите за себе си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР