Лили Иванова не издържа три дни на високите 20 сантиметра

...
Лили Иванова не издържа три дни на високите 20 сантиметра
Коментари Харесай

Шокиращи СНИМКИ на Лили Иванова! Това не е възможвно за чове...

Лили Иванова не устоя три дни на високите 20 сантиметра токчета и пя боса на последния си концерт в София на 16 този месец. На 14 бе първата й изява в НДК, последвана от още две. Снимките популяризира самата тя, а потвърждението пристигна и от един прочут фен - оперната певица Дарина Такова, която през вчерашния ден завоюва „ Черешката на тортата “. Тя отишла за пръв път на концерт на Иванова и останала очарована, написа Hotnews.bg.



„ Слушам я нощес и нямам доверие на ушите си. Не приказвам за тялото й на момиченце, за галактическата сила и жизнеспособност, за изумителните крайници на 20 см ток, които в един момента смъкна и стартира да тича и подскача като дете по сцената. Това, което ме изумява е гласът. Гласът! Не е допустимо човешко създание на 80+ да пее с толкоз пресен и недокоснат глас! Не е естествено! Гласът е обвързван с хормоните, които изключително при нас дамите стартират да се трансформират и да понижават след 45.

Гласът се трансформира, става по- изсъхнал, по- безпаричен на обертонове, по- разтърсен, понижава размера и хубостта си. Има някои редки случаи, когато артист докрета пеейки до 65- 70, само че тогава го одобряваме с трогване поради името и кариерата му “, изяснява професионално оперната изпълнителка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР