Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила

...
Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила
Коментари Харесай

Лили Иванова налази известен актьор


Лили Иванова  Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във Варна, а по-късно работи рядко си разрешава да приказва за персоналния си живот, а още по-рядко пък да приказва за непознати хора. Не по този начин стои въпросът за Камен Донев, който наподобява е много непосредствен на примата. Появиха се техни фотоси, на които се прегръщат и целуват. А Лили не пести комплиментите си за него, написа " Марица ".

Камен Донев и спектакъла му „ За сватбите “ разсмя естрадната прима Лили Иванова  Лили Иванова Лили Иванова е родена в гр. Кубрат. Завършила е медицински колеж във Варна, а по-късно работи в НДК. Изпълнителката на „ Ветрове “ отиде на крайници при Донев и с интерес изгледа постановката от първия ред. След края на спектакъла Иванова отиде зад кулисите, с цел да поздрави персонално Донев за видяното от нея. Тя качи и няколко фотоси от благата им среща в персоналния си профил в обществената мрежа " Facebook ".

Под фотосите написа: „ Благодаря на огромния български актьор Камен Донев за поканата да бъда посетител на спектакъла му “За сватбите! ”. Беше прелестно преживяване! От цялото си сърце поисквам на господин Камен Донев здраве, благополучие и още по-големи триумфи през Новата 2023 година! “

Припомняме ви, че при започване на месеца Камен почете Лили на концерта ѝ в Арената. Тогава той даже ѝ подари отливка от носа си и млечнорозови рози. „ Това е отливка от моя нос. Направи я скулпторът Георги Великов. Такива специфични статуетки подарих и на сътрудниците си от спектакъла „ Сирано дьо Бержерак “, показа тогава пред „ Телеграф “ Камен Донев. Ето че в този момент Лили си връща жеста и персонално отиде да го гледа. Принципно примата праща букети и приветствени картички, само че този път очевидно е друго и самата тя бе в залата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР