Лили Иванова и Ахмед Доган си размениха публично любезности по

...
Лили Иванова и Ахмед Доган си размениха публично любезности по
Коментари Харесай

„Моята Лили“ на Доган, която го научи да обича: Лили Иванова върна жеста на лидера на ДПС

Лили Иванова и Ахмед Доган си размениха обществено любезности по остарял жанр след концерта ѝ в Народния спектакъл. Трогната от откровението на почетния ръководител на Движение за права и свободи към „ Моята Лили “, естрадната прима написа пост във Фейсбук, в който благодари за уважението и наличието му.

Ахмед Доган изненада тази седмица с първата си обществена изява от 10 години насам, появявайки се на бутиковия концерт на певицата в Народния спектакъл. Той бе измежду подбран кръг от фенове, настанен централно във VIP ложата и заобиколен от кмета на София Йорданка Фандъкова, ръководителя на Народно събрание Росен Желязков, вицепрезидента Илияна Йотова и двама президенти – Росен Плевнелиев и Георги Първанов.

Доган е уважил Лили Иванов с 21 бели рози и думите:

„ Скъпа Лили!

Ти знаеш, че всеки си има „ Своята Лили “...

Аз на „ Моята Лили “ съм извънредно признателен, тъй като Тя ме научи да обичам... “

Певицата отговори във Фейсбук, където „ от сърце благодари на господин Ахмед Доган за уважението, отношението и наличието на моя концерт “.

Изявата в Народния спектакъл бе съпроводена с представянето на новата ѝ биография „ Лили Иванова. Моят персонален дневник “ с редактор Валерия Велева – близка до Доган и индивидът, който разгласи откровеното му обръщение до певицата.

На концерта бе поканена и посланичката на Руската федерация Елеонора Митрофанова, чието наличие стана причина за напускането от залата на новата украинска посланичка Олеся Илашчук.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР