Лидерът на партия Воля Веселин Марешки, който наскоро сам се

...
Лидерът на партия Воля Веселин Марешки, който наскоро сам се
Коментари Харесай

Да заобиколиш закона: Преди изборите Марешки се рекламира чрез бизнеса си

Лидерът на партия " Воля " Веселин Марешки, който неотдавна самичък се, изкусно заобикаля закона и се популяризира още преди публично да е почнала акцията за идния на 4 април парламентарен избор. Трикът е, че не промотира директно партията си, а самия себе си посредством бизнесите си.

Още при започване на февруари се появиха билбордове с Марешки, последва и рекламен клип, в които той е главно настоящо лице. Макар в центъра на рекламната акция да е политически водач, на доктрина рекламите не са политически, а търговски, тъй като в тях се загатват бензиностанциите и аптеките му. Така той на практика си обезпечава " преднина " в телевизионно време пред съперниците му, които съблюдават закона и чакат старта на акцията.

Пред Mediapool Марешки отхвърли клиповете да имат общо с идната предизборна акция и разгласи, че " добрините си ги върша всекидневно, без значение дали има избори или не ".

" Нито тези, нито клиповете, които съм пускал преди 6 месеца, нито тези, които съм пускал преди година и половина, не са предизборни. (...) Аз не върша нищо предизборно. Правя го от 30 години. Преди 30 години не съм се занимавал с политика ", сподели той и добави, че не можел да си спре бизнеса, тъй като някой " може да го изтълкува по този преломен метод ".

Две годишнини са формалният мотив за рекламния клип, пуснат малко повече от две седмици преди формалното начало на предизборната акция – 5 години от основаването на бензиностанциите и 30 от отварянето на аптеките.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР