Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира на страницата си във

...
Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира на страницата си във
Коментари Харесай

Трифонов: Един въпрос ме мъчи - как от работил за мафията акад. Денков стана част от А отбора на ПП

Лидерът на Има Такъв Народ Слави Трифонов разяснява на страницата си във Facebook номинацията на акад. Николай Денков за министър председател, направена по-рано през днешния ден от Политическа партия. Телевизионерът показва своето неразбиране по какъв начин по този начин от човек, работил за мафията, сеща става част от " А тима " на " Продължаваме промяната ".

Вижте какво написа на страницата си във Facebook Трифонов:

" Мъчи ме един въпрос.
Дали претендентът за министър-председател на „ Продължаваме промяната “ акад. Николай Денков е знаел, че като е бил зам.-министър в кабинет на Бойко Борисов през 2014 година, в действителност е работил за един мафиот и е обслужвал с решенията си мафията?

Ако това е било по този начин, значи акад. Денков е бил част от тима на мафията през 2014 година

Днес обаче акад. Денков е лъскаво опакован в нова роля - честен и самостоятелен претендент от „ А “ тима на “Промяната ”.

Защо? Защото лицемерието и шарлатанията би трябвало да бъдат скрити зад държавно управление на малцинството, което да извърши единствената фантазия на хора като Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов, а тя е те да са на власт. Дори тази власт да мине през поддръжката на мафията и синджирът след това, с който Бойко Борисов ще ги държи изкъсо.
Щом пък за тази цел акад. Денков е съгласен…Видимо е привикнал, няма да е нещо ново за него. "
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР