Изначално начинът на сключване на договори с мобилните оператори е

...
Изначално начинът на сключване на договори с мобилните оператори е
Коментари Харесай

Богомил Николов: Държавата се е отдръпнала, сами сме срещу мобилните оператори

Изначално методът на подписване на контракти с мобилните оператори е циничен, съобщи пред БНР Богомил Николов от Асоциация " Активни консуматори ".

По думите мув множеството случаи хората не знаят какво подписват:

" Това, което служителят е отбелязал в неговия екран, остава невидимо за вас. Преди да се разделите, в някои случаи, в случай че имате шанс, служителят може да ви разпечата копие, само че в множеството случаи - не. В най-хубавия случай може да си прочетете контракта у дома, в случай че ви е изпратен по е-поща или е наличен отстрани на оператора. "

" Мобилните оператори, с изключение на мобилната услуга, към този момент продават и оферират най-различни спомагателни странични услуги- нямам поради единствено кабелна телевизия и интернет, само че и все по-неочакванипродукти като застраховки за пътешестване в чужбина. Аз съвсем съм подготвен да се обзаложа, че въпрос на време е, след либерализацията на пазара, да стартират да продават и електрическа енергия - не бих се учудил.Трябва да сме извънредно деликатни във връзка с тези спомагателни услуги. " - акцентира Николов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР