Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини новоизбраното правителство в корупция.

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини новоизбраното правителство в корупция.
Коментари Харесай

Борисов обвини управляващите в корупция

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упрекна новоизбраното държавно управление в корупция. При визитата си в Кирково той дефинира ръководещите като лакомници, които бързат да се налапат.

Бордът на и избрана компания чака и натиска копчето. След това затварят офертите. И след това парите от рушвета отиват някъде в чужбина. Вземат 60 000 мегаватчаса и отиват на Малдивите да си почиват, сподели Борисов на срещата в Кирково, която бе предавана още веднъж през Facebook.
 Старото управление на
Старото управление на " Булгаргаз " освободило мениджърски екип с компенсации

Заварихме сдружение без наличие, разгласи Иван Топчийски

" Тея вървят в Брюксел да приказват за корупция, за промяна в правосъдна система, тея тъкмо... Тея хора като ги гледате, не ви ли е мъчително, бе, ...? Не ви ли е мъчително, бе... с три байпаса да ги държите по арестите, до момента в който лъжете с машините в София. Директно се пренасяме към 44-ото - по същия метод партията на Рашков и в този момент припозната от Кирил Петков, тъй като от няколко дни реториката му е същата. Арести, арести, до момента в който те крадат. И ще потвърдим, че са крали в петък вечер. И то са крали с милиони ", сподели Борисов.

Дошли сме да разбираем на хората по какъв начин ръководещите 8 месеца лъгаха за Автомагистрала " Хемус ", за ин хаус процедурите, а в този момент техните министри работят по безусловно същия метод . Всяко тяхно деяние е неистина и машинация, 8 месеца неистини, сподели Борисов.
 Караджов към ГЕРБ: Не ме подбутвайте нежно към пропастта, която сте изкопали
Караджов към ГЕРБ: Не ме подбутвайте нежно към пропастта, която сте изкопали

Отново за инхаус договорите и строи ли се Автомагистрала Хемус

Точно някогашният министър председател Борисов съобщи, че политиката на сегашния министър председател Кирил Петков била: " слагаш жена си, любовницата си, назначаваш на висок пост и шефа на верига хранителни магазини и няма спор на ползи ".

Припомняме, тази седмица вътрешният министър Бойко Рашков съобщи, че е получил от испанските управляващи документи по така наречен, че Борисов има къща в Барселона.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР