В София се провежда акция на СДВР във връзка със

...
В София се провежда акция на СДВР във връзка със
Коментари Харесай

Списъци с имена, съответни суми и телефонни номера: Арести в София за купуване на гласове

В София се организира акция на Столична дирекция на вътрешните работи във връзка със сигнали за покупка и продажба на гласове.

„ Методите са разнообразни – лихварите опрощават задължения, а корпоративният избор е обвързван с в допълнение обезпечаване “, разяснява на брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи Любомир Николов в столичния квартал „ Христо Ботев “. 

Получени са 11 оперативни сигнала, ревизират се лица, адресите им и техните коли.

 Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор  Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда 1 мин. Предупреждение за обилни превалявания и гръмотевици в сряда  Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ) 2 мин. Моторист почина на място при тежък конфликт във Враца (СНИМКИ)  Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя 5 мин. Георги Георгиев: Известен шеф-готвач е получил 100 000 лева, с цел да картографира гробищата в Банкя  Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “ 2 мин. Престрелки в Народното събрание за изтекли записи на „ Продължаваме промяната “  Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО 3 мин. Подозрения за прикриване на следи след злополуката с кола на НСО  Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор 2 мин. Агресия във влака: Разярен пасажер атакува кондуктор

7 индивида са арестувани са закононарушения, свързани с политическите права на жителите.

„ На адреса зад мен работим след сигнал за пазаруване на гласове. В жилището са открити описи с имена на хора, съответни суми и телефонни номера. Лицето е много престъпно проявено, само че към сегашния миг не си припомням на предходни избори да се правили претърсвания по отношение на неговата активност “, уточни Любомир Николов.

Открити са и много огромни количества наркотични субстанции, необлепени артикули с акцизен бандерол и подправени документи. След откриването на тези подправени документи е открита и печатницата. Става въпрос за български дипломи за приблизително и висше обучение.

Очаквайте детайлности.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР