Личният адвокат на американския президент Доналд Тръмп обяви пред американския

...
Личният адвокат на американския президент Доналд Тръмп обяви пред американския
Коментари Харесай

Адвокат на Тръмп платил $130 хил. на порнозвезда, за да си мълчи за секс с президента

Личният юрист на американския президент Доналд Тръмп разгласи пред американския в. " Ню Йорк таймс ", че е платил 130 хиляди $ от личните си пари на порнозвезда, която преди е казвала, че е имала връзка с Тръмп.

Дългогодишният юрист на Тръмп Майкъл Коен твърди, че не са му били възобновени парите за заплащането на порноактрисата, чието същинско име е Стефани Клифърд, до момента в който театралното ѝ име е Сторми Даниълс.

Коен е показал пред изданието, че заплащането е било законно, само че е отказал да даде повече детайлности, като да вземем за пример за какво го е направил или дали Тръмп е бил наясно с заплащането по това време.

" Нито компанията на Тръмп, нито предизборният щаб на Тръмп бяха страна по договорката с госпожа Клифърд, нито ми възвърнаха парите директно или непряко ", разкри Коен.

Според информации в американските медии заплащането е било направено един месец преди президентските избори в Съединени американски щати през ноември 2016 година, с цел да се резервира в загадка връзката с Тръмп с порноактрисата.

Тръмп е бил елементарен частен жител, когато през 2006 година е правил секс с Клифърд. По това време той е бил женен и брачната половинка му Мелания е родила техния наследник към 4 месеца по-рано.

Тръмп, посредством други свои юристи, и 38-годишната Клифърд отхвърлиха да са имали по-специални връзки когато и да било.

Ала през предишния месец сп. In Touch разгласява изявление от 2011 година с Клифърд, в което тя в детайли коментира връзките им и прецизира, че е срещнала Тръмп на голф шампионат през 2006 година и са правили секс по-късно.

По думите ѝ, тя е говорила с Тръмп по телефона или го е виждала персонално в продължение на към година./news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР