LEXUS анонсира първите подробности за новото (пето) поколение на SUV

...
LEXUS анонсира първите подробности за новото (пето) поколение на SUV
Коментари Харесай

Това е новият LEXUS RX

LEXUS анонсира първите детайлности за новото (пето) потомство на SUV модела си RX и разгласи, че автомобилът е напълно преоткрит, основан на нова платформа, електрифициран и високотехнологичен.

С напълно нов дизайн на екстериора и интериора си, новият LEXUS RX е с съществени габарити дължина 4890 мм, широчина 1920 мм (+25 мм) и височина 1710 мм (-10 мм), а междуосието му е 2850 мм (+60 мм). В съпоставяне с предшественика си, предната стъпка на колата е увеличена с 15 мм, а задната с 50 мм.

Новият LEXUS RX дебютира в три съществени модификации според от осъществяването на задвижващата си система- базова версия RX 350h с 245 конски сили, зареждаем (PHEV) хибрид RX 450h+ с 306 конски сили и топ-предложението RX 500h с 2.4-литров турбоагрегат с 371 конски сили.



Новият RX, който дебютира след повече от 3.5 милиона осъществени екземпляра в световен мащаб, 300 000 от които в Европа, се отличава също по този начин с насочено към лидера Tazuna оформление на кокпита, инфо-комуникационна и мултимедийна система от ново потомство, изпълнена с 14-инчов екран, както и с всички налични системи за повишение на сигурността и комфорта на пътя.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР