Легендарният производител Morgan Motor Company анонсира много специална и лимитирана до само

...
Легендарният производител Morgan Motor Company
анонсира много специална и лимитирана до
само
Коментари Харесай

Morgan анонсира много специална серия Plus 8 GTR

Легендарният производител Morgan Motor Company анонсира доста специфична и лимитирана до само 9 екземпляра серия Plus 8 GTR, която по всяка възможност ще провокира сериозен интерес освен измежду феновете на компанията, само че и на автомобилните колекционери като цяло.

Plus 8 GTR е един от няколкото специални проекта, които възнамеряват за тази година от Morgan, само че с помощта на изключително ограничената си наличност и историята около шасита, които ще бъдат употребявани в нея, ще се трансформира в мечтана и ценна придобивка от страна на платежоспособните клиенти.

Plus 8 GTR ще бъде създаден въз основата на легендата Plus 8, като нужните за реализирането й шасита са обезпечени в резултат на продадени преди години такива, които обаче не са били използвани и са изкупени назад от Morgan Motor Company. От компанията споделят, че основните конструкционни детайли, произведени преди 2018 година, в никакъв случай не са били използвани и в този момент ще бъдат ревизирани и модернизирани.

С заричане за спомагателни подробности за Plus 8 GTR на по-късен стадий през тази година, от Morgan анонсират, че всеки един от нейните представители ще бъде оборудван с 4.8-литров, V-образен, осемцилиндров двигател на BMW. В истинската си спецификация, този задвижващ елемент, който ще се предлага в композиция с шестстепенна ръчна или ZF 6-степенна роботизирана предавателна кутия, генерира оптималната мощ от 362 конски сили, само че при Plus 8 GTR тя ще бъде по-голяма.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР