Стопкадри ФейсбукОтромно разочарование сред феновете на Денсинг старс“, след като

...
Стопкадри ФейсбукОтромно разочарование сред феновете на Денсинг старс“, след като
Коментари Харесай

Зрителите в потрес след финала в „Денсинг старс“: Това е подигравка и срам

Стопкадри Facebook

Отромно отчаяние измежду почитателите на „ Денсинг старс “, откакто доктор Неделя Щонова завоюва танцувалното шоу по бТВ дружно с колегата си Атанас Месечков.

Двамата станаха „ Крал и кралица на бала “ и подвигнаха Купата, само че не бяха пожалени от феновете на формата, които всеобщо показаха своето неодобрение от крайния резултат в обществената мрежа.



В страницата на предаването във фейсбук потребителите  смятат, че успеха на звездната двойка, пристигнала след зрителския избор, не е обективна, защото първото място най-вече е прилягало на Дара и Джими.

Те не могат да позволен, че Дара е свалена несправедливо от върха, откакто е била изрично на него след гласовете на журито.

Зрителите дефинират случилото се като срамно и показват увереност, че неналичието на обективност няма да се отрази добре на имиджа шоуто за идващия му сезон.



Предлагаме ви част от бруталните мнения:

Пародия! Получи се същата мръсотия като травеститите на Евровизия! Недялка, която беше постоянно на дъното, стана шампионка! Кой стои зад нея?

Категорично - победител е Дара! Неделя Щонова още преди няколко излъчвания трябваше да напусне! Не мога да позволи, че Неделя е събрала повече гласове от Дара! Дара цялостен сезон беше на върха. Не знам фена по какъв начин гласоподава, само че тук просто не го приемем.

Неделя, правилно, че е на много години и танцуваше сносно за годините си, само че Дара беше най положителния танцьор! Все отново да не забравяме в какво предаване сме!

Гласувалите за Дара са фенове под 40 години, а гласувалите за Неделя са фенове над 40 години. Предаването е за танци и най-хубавата съгласно журито е Дара.

Какви овации? Как ще тръгнат по предаванията да дават изявленията? Само мненията да четете още от времето на отпадането на мъжете, щяхте да видите настроенията на феновете. Журито също от самото начало беше на едно мнение със феновете във връзка с тях. Погледнете статистиката - какъв брой са позитивните и какъв брой гневните, чуденките и смеещите се?

Как се осмелихте да извършите чак такава спекулация. Още като обявихте Натали и Димитър за трети, си крещя, - тези са луди, несъмнено са се объркали! А,то, нахалството ви мина още по-големи граници! Чак ми е жалост за Щонова и Месечков, които ще отнесат като отрицателна сила " националната обич ". Ако съм на тяхо място, бих върнала тази незаслужена купа!

Класирането ви е безспорна идиотщина, безсрамие! Като е отишла да танцува с задача, Щонова да се беше отдръпнала с чест на полуфинала и да не взе участие на финала! Когото въодушевила - въодушевила, в този момент стана за посмешище и стъпка фантазията на брилянтно надарената Дара!

Разбирам я наборката, че не й е ок, че е на тая възраст, но се постанова да го преглътне, а не да тъпче млади, надарени хора и да " печели "! Срам!

Трудно се удържам да запазя положителния звук след този фрапантен край. Това беше най-силния сезон на шоуто, а съм гледала всички. Изключителни експерти, брилянтни звезди - равностойни и работливи. И след всичко това - насмешка с техните старания, насмешка с мнението на журито, което е умело да дава оценки и виждаме действително мнението им. Дали и по какъв начин гласоподават феновете не се знае. Можеше ние да имаме право да излъчим наши любимци, настрана от журито. Сега останах с горчиво възприятие за изопачен край! Потрес! 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР