По думите на Развожаев отломки от ракета са паднали в

...
По думите на Развожаев отломки от ракета са паднали в
Коментари Харесай

Русия отблъсна масирана въздушна атака на Украйна срещу Севастопол

По думите на Развожаев парчета от ракета са паднали в жилищен регион.

По предварителна информация няма потърпевши, сподели Развожаев в информационното приложение " Телеграм ", като означи, че през нощта съветските системи за противовъздушна защита са унищожили няколко въздушни обекта над Черно море и наоколо до летище Белбек, съобщи Ройтерс.

Руските медии също по този начин оповестиха, че придвижването по Кримския мост е било краткотрайно спряно.

Каналът в " Телеграм " Астра заяви за минимум 20 ракети изстреляни по военното летище в Белбек. В регионът е избухнал пожар. Силни гърмежи са събудили Евпатория, Симферопол, Севастопол и Бахчисарай.

Руските управляващи признаха за пожарите, само че ги оправдаха с паднали остатъци от свалени от съветската Противовъздушна отбрана украински ракети.

Украйна не е коментирала случая.

Руското военно министерство заяви още, че през нощта силите за противовъздушна защита са унищожили също 2 ракети HARM, 2 бомби Hammer, 2 снаряда за MLRS Vilkha и 9 дрона над Белгородска област, 5 дрона - над Курска област и 3 дрона - над Брянска област.

Областният шеф на Белгород Вячеслав Гладков заяви, че по предварителни данни двама цивилни са ранени. В село Дъбовое се е запалила жилищна постройка в резултат на директно попадение от снаряд. Освен това два леки автомобила са разсечени от осколки, а покривът и таванът на частен дом в село Головино са развалени. Повредени са и електропроводи.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР