Никой вече не се впечатлява от хора с всевъзможни превръзки.

...
Никой вече не се впечатлява от хора с всевъзможни превръзки.
Коментари Харесай

Бюти туризъм - новото нормално: Никой вече не се впечатлява от хора с всевъзможни превръзки

Никой към този момент не се впечатлява от хора с всевъзможни превръзки. Като международна здравна столица, там това към този момент е новото обикновено. Това описа за " Фокус "  Фани Албайрак – представител на UniMed Turkey по отношение на здравния туризъм в Турция.

" Добре е най-малкото да държим под око този бранш, тъй като той в действителност се развива доста бързо и съгласно известния израз, неспирният ход на времето – който стои на едно място, изостава ", сподели тя.

" Тази компания, която аз съставлявам, е сертифицирана за активността си за здравен туризъм и може да обезпечи, с изключение на преводач, който да ви е разполагаем от самото начало, цялостната логистика, стратегия, включваща шопинг, исторически дестинации и други занимания за свободните дни и престоя ви, свързан… Всичките тези неща могат да бъдат съобразени със здравословното ви положение, несъмнено. Между другото, забелязах в хотела в Бейоглу, където бях неотдавна, че никой не се впечатляваше от хора с всевъзможни превръзки ", добави Албайрак.

Това към този момент е една мощна промишленост, в която фактически напредват доста бързо и технологиите, акцентира специалистът. " Освен това ставаме много осведомени и можем да вземем в действителност най-правилното решение доста по-лесно отпреди и да бъдем в действителност виновни за здравето си и осведомени, което е най-важното ", добави тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР