Legend 710 се набива на очи със синия си цвят,

...
Коментари Харесай

ADATA Legend 710 - бързина и спокойствие за големи творчески проекти


Legend 710 се набива на очи със синия си цвят, който е знак на изкуството и науката
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Светкавично зареждане, бързи приложения, лекост на работа, студен компютър – такива промени следят в своите цифрови устройства ранните консуматори на ADATA Legend 710, M.2 NVMe полупроводникова памет с особено наследник охлаждащ нагревател.

Legend 710 е създадена с мисъл за хората от креативната промишленост – дизайнери, проектанти, фотографи и кино оператори. В своята работа те боравят с доста на брой и извънредно „ тежки ” файлове. Затова изискват от своите компютри супер-капацитет по повод графика и памет – гигантските планове се обработват от мощен програмен продукт с безпощадни условия към отзивчивостта и пъргавостта на носителите на данни. Не инцидентно производителят популяризира Legend 710 с визии от кино-индустрията и референции към така наречен „ мейкинг ” – процеса на основаване на филми.



За да е съответен на високите упования и критерии, Legend 710 разчита на PCIe Gen3 x4 и NVMe 1.4, с цел да обезпечи непрекъснати и постоянни скорости на четене и запис надлежно до 2400 и 1800 мегабайта в секунда (MB/s). Спецификацията M.2 2280 поддържа най-новите платформи на Intel и AMD за настолни и портативни компютри.

От ADATA са помислили за охлаждането на модула по време на интензивна работа. Тънкият, грациозен дизайн на радиатора на Legend 710 се набива на очи с пруско-синия си цвят, който е знак на изкуството и науката, и с тънки златисти кантове и златист отпечатък на марката и модела.

Разбира се, този цветови подробност надали ще е толкоз значителен, откакто паметта се конфигурира и стартира да работи. Но тогава пък радиаторът ще поддържа температурите по-ниски с 15% за оптимална продуктивност и непоклатимост на цялостната система. Ранните консуматори споделят, че това фактически е реалност: даже при натоварен гейминг компютърът резервира темпeратурата си на равнище не повече от 40 градуса.

Пак в поддръжка на високите условия на създателите, Legend 710 е оборудван с SLC кеш и HMB технология (Host Memory Buffer) за гладка и високопроизводителна работа. Едновременно с това, като средство за отбрана на творбите, ADATA е вградила LDPC шифроване (Low Density Parity Check Code) и 256-битово AES криптиране, тъй че Legend 710 да обезпечи правилен и сигурен транспорт на данните.

В същото време моделът е извънредно наличен. Мнението на ранните консуматори е, че Legend 710 предлага в действителност висока стойност против ниска цена. Това в допълнение усилва задоволството на всички, които употребяват Legend 710 за ъпгрейд на по-старите си компютърни конфигурации: с новото SSD машините „ летят ”, зареждат се за няколко секунди.

Излишно е да се споделя, само че е реалност, че и монтажът е елементарен и по опциите даже на човек, който в никакъв случай не е отварял компютри и конфигурирал каквито и да е съставни елементи.

В допълнение към изброените качества има още една екстра. Серията SSD носители Legend употребява единствено висококласни вътрешни съставни елементи и е безпощадно тествана преди стартирането на пазара. За да даде цялостно успокоение на потребителите, ADATA дава 3-годишна гаранция за модула. Legend 710 с потенциал 1TB е разполагаем в комерсиалната мрежа у нас на цена от към 200 лева с включен Данък добавена стойност.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР