Крумовград стана тимът, успял да вземе досега най-много точки през

...
Крумовград стана тимът, успял да вземе досега най-много точки през
Коментари Харесай

Крумовград взе най-много точки от Лудогорец през сезона

Крумовград стана отборът, съумял да вземе до момента най-вече точки през сегашния сезон от несменяемите първенци Лудогорец - 4, откакто на старта на акцията победи разградчани с 3:1 на собствен терен, а в този момент стигна до 3:3 при визитата си. И в двата мача за безспорните дебютанти в елита се разписа един от водачите в листата на стрелците през сезона - Александър Колев.

Останалите тимове, които завоюваха точки от " орлите " през сезона, са Черно море и Славия - по 3, Ботев (Пд), Локо (Пд) и Арда - по 1.

Новаците са вкарали и най-вече голове във вратата на зелените - 6 от всички 18, Славия е с 3, Черно море, Ботев (Пд) и Локо (Пд) - по 2 и Локо (Сф), Хебър и Левски - по 1. Останалите 7 отбора в елита не съумяха да се разпишат против Лудогорец, като измежду тях е и идващият противник на водача - ЦСКА-София, записал до момента две загуби от него - 0:3 в Разград и 0:1 в последния мач на " Българска войска " преди началото на реконструкцията на стадиона в Борисовата градина, написа " Тема Спорт ".
 Важен футболист на Крумовград възобновява тренировки
Важен футболист на Крумовград възобновява тренировки

Край на тъгите за Александър Георгиев
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР