Кристина Патрашкова живот си живее край морето! Мнозина смятат Кристина

...
Кристина Патрашкова живот си живее край морето! Мнозина смятат Кристина
Коментари Харесай

Тя е на 61 г., но не й пука и се пусна на плажа като морска сирена

Кристина Патрашкова живот си живее край морето!

Мнозина считат Кристина Патрашкова за стара жена, само че тя действително е на 61 години. Да, надалеч е от първата младост, само че, както се споделя, още е в силата си. Може би тъкмо това се пробва да покаже в този момент на морето, като фотосите, които разгласява, са меко казано смели.

Патрашкова е дълготраен публицист и позната на множеството фенове като панелист при Гала. В " На кафе " тя постоянно върви с ексцентрични тоалети, само че единствено като цвят. Иначе постоянно гледа да е стилна, уместно облечена и да вдъхва почит - освен с облекло, само че и с изказ.

Затова и потребителите не можаха да се сдържат, а някои даже й изпяха онази остаряла песничка: " За мен ти си морска сирена... " като я видяха по... форми. Кристина Патрашкова самоуверено сподели бюст, барната в бяло и напълно нищожно бюстиенце. Върху него е с лятна рокля, само че тя е толкоз разкопчана и разтворена, че на процедура балконите й са извън.

Друга фотография пък демонстрира Патрашкова по бански на самия плаж като този път се е щракнала в много непосредствен проект, с цел да не може да се види добре цялата й фигура. " Патрашче, къртиш! Евала, бате! ", разясняват зевзеци в нета, а панелистката си гледа кефа, обикаляйки Несебър, Созопол и други китни местенца по родното ни моренце.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР