Кой стои зад мистериозната смърт на дъщерята на Камен и

...
Кой стои зад мистериозната смърт на дъщерята на Камен и
Коментари Харесай

Шокираща истина за дъщерята на Петкови излиза наяве в „Отдел Издирване“

Кой стои зад мистериозната гибел на дъщерята на Камен и Ралица? Каква е била повода за закононарушението и допустимо ли е да бъде дадена амнистия за непростителен грях? Страшните отговори на тези и още въпроси следва да станат ясни в новия епизод на престъпния сериал „ Отдел Издирване “ . Този петък от 22:00 ч. по NOVA ще излязат нескрито подли истини, за които никой няма да бъде квалифициран .

След всички разкрития, които Отделът направи по време на следствието на убийствата на Кавалджиев и Цайса, Ралица ще свърже частите от пъзела, който я води до единствения вероятен причинител на закононарушението – човек от близкото ѝ обграждане, за който в никакъв случай не е предполагала, че може да бъде изменник. Кой се крие зад убийството на Нина, какви са претекстовете му да и подготвен ли е да заплати високата цена за непростимата постъпка?

Камен от своя страна незабавно ще разбере, че някогашната му жена възнамерява да извърши нещо рисково и няма да остане апатичен към протичащото се , твърдо уверен, че обвиняванията ѝ са плод на въображението и неутешимата тъга по загубата на детето. Фактите, които ще му опише Ралица за случая, обаче ще го разклатят радикално и ще го накарат да се изправи пред един от най-големите си кошмари и истина, с която не е ясно дали може да се оправи.

Част от напрегнатите събитията ще стане и сегашният брачен партньор на Ралица . Провокиран от ревността и недоверието към жена си, Петър ще се окаже в центъра на събитията . Какво ще се случи в новия епизод и ще повдигне ли той още по-големи въпроси, не пропускайте да разберете този петък от 22:00 ч. в Отдел Издирване по NOVA .

Актуални вести ще откриете на , и на сериала. Всички епизоди на „ Отдел Издирване “ може да гледате в и .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР