Костенурките се раждат рядко, но експертите по биоенергия наричат ​​това

...
Костенурките се раждат рядко, но експертите по биоенергия наричат ​​това
Коментари Харесай

ТОВА животно ще донесе само успехи и богатство в дома ви!

Костенурките се раждат рядко, само че специалистите по биоенергия назовават ​​това животно едно от най-здравите. Сега е моментът да разберете какво може да направи костенурката за вашия дом.

Има хора, които обичат котките. Има такива, които обичат кучетата. Но има и такива, които имат необикновени животни. Костенурките са рядко срещани домашни любимци, само че те могат да бъдат доста потребни.

 И костенурките обичат туъркинга И костенурките обичат туъркинга
Очевидно освен хората обичат провокативния танц туъркинг. Това излиза наяве от каченото преди няколко дни клипче в уеб страницата за видеосподе...

Костенурките са животни с доста мощно и устойчиво биополе. Тяхното наличие в къщата носи ред, успокоение, непоклатимост. Ето за какво такова животно би трябвало да бъде стопанисвано от тези, които в действителност желаят да трансформират живота си към по-добро.

Костенурките са доста потребни за тези, които непрекъснато поемат опасности или прекарват доста време на пътя, уморяват се на работа. При идването си вкъщи притежателите на такова животно усещат, че отрицателните мисли изчезват. Умът се прояснява и се появява предпочитание за успокоение, да извършите нещо в дома.

Учените означават, че костенурката е доста добър домакински любим за тези, които търсят другар за доста дълъг интервал от време. Тя може да живее 20, 30 и даже 50 години. Всичко зависи от грижите и подвида на животното.

Костенурките рядко се разболяват, тъй че няма да си хабите нервите и да се притеснявате за тях. Това са релативно непретенциозни животни.
 Кои животни носят шанс и пари в дома Кои животни носят шанс и пари в дома
Когато избират домакински любим, хората се стремят да намерят животно, което да им подхожда по темперамент и характер. Трябва обаче да с...

Много хора считат, че те са бездушни и скучни. Това частично е по този начин, тъй като не знаят по какъв начин да тичат и да се забавляват, само че не трябва да мислите, че нямат душа. Те са доста умни и чудесно разграничават чужд от стопанин. Те даже знаят по какъв начин да отговорят на името си. Можете да играете с тях.

В източната просвета тези животни са почитани и обичани. Поради обстоятелството, че костенурката живее дълго време, те я свързват със  здраве, мощ, мъдрост. На изток се счита, че в случай че имате жива костенурка вкъщи, ще бъдете по-умни и вашите решения и дейности ще станат по-съзнателни. Също по този начин, знаците демонстрират, че костенурката извършва защитна функционалност. Тя пази фамилията от кавги и раздори.

Този домакински любим, съгласно знаците, може да донесе триумф в работата и финансовата сфера. Ако имате такова животно в дома си, вашите разноски ще станат по-ефективни и сполучливи. Рядко ще ви мамят.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР