Кореспондентът на Си Ен Ен в Белия дом Джим Акоста

...
Кореспондентът на Си Ен Ен в Белия дом Джим Акоста
Коментари Харесай

Джим Акоста от Си Ен Ен пише книга

Кореспондентът на Си Ен Ен в Белия дом Джим Акоста написа книга, озаглавена "Врагът на народа ", която ще се появи на пазара на 11 юни, съобщи Асошиейтед прес.

Акоста неведнъж е влизал в спречкване с президента Доналд Тръмп и с членове на неговата администрация. Неотдавна даже му беше отнета краткотрайно акредитацията.

В книгата Акоста ще показа прекарванията си, до момента в който е отразявал събитията в Белия дом през първите две години на власт на Тръмп.

"Тези трезви, смущаващи и от време на време плашещи прекарвания демонстрираха ясно, че е рисково време, с цел да се споделя истината в Америка. Президентът и неговият екип, да не приказваме за някои от неговите поддръжници, пробваха да заглушат медиите по способи, които в никакъв случай не сме виждали до момента ", се споделя в изказване на Акоста, оповестено от издателството "Харпър Колинс ".

Финансовите елементи за книгата не се оповестяват. Говорителка на издателството разясни, че Акоста пишел книгата от повече от година. Той се отдавал на писането всякога, когато имал малко свободно време и пишел и по време на пътувания с влакове и самолети.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР