Конър Макгрегър очевидно приема сериозно завръщането си. Но може би

...
Конър Макгрегър очевидно приема сериозно завръщането си. Но може би
Коментари Харесай

Старият Конър вече го няма: Фенове за Макгрегър

Конър Макгрегър явно приема съществено завръщането си. Но може би почитателите не споделят мнението му и не стоят от една и съща страна на линията. Наскоро Макгрегър показа видео, на което раздрусва пода по време на спаринг. Изглежда, че някогашният първенец в доста дивизии е подготвен с цялата мощ, която може да събере. Но почитателите остават скептични.

В момента филмовият откъс на кино лентата Крайпътна къща на ирландеца обикаля интернет пространството. Докато от една страна беше признато с доста похвали, от друга, наподобява, че почитателите към момента не са доста уверени в завръщането му в MMA. Е, какво става?

Нека си го кажем, разцветът на един състезател идва единствено един път в цялата му кариера. Разбира се, в случай че не е извънреден случай. И в случай че има войник, който може да бъде изключение, това е Конър Макгрегър. Това обаче към момента е теоретично. Истината е, че всички обстоятелства са против него.

„ Прословутия “ е най-богатият ММА войник. Той е и най-популярен даже измежду тези, които не са почитатели на ММА и разпознават името му. Той завоюва две шампионски трофеи и реализира съвсем всичко, за което един войник може да мечтае. Така че въпросът е дали той ще се завърне същия като преди?

Последният път, когато го видяхме в Октагона, беше през 2021 година През юли, когато се изправи против Дъстин Поaрие, „ Прословутия “ в последна сметка счупи пищяла си още в първия рунд на борбата, което докара до победа за Поарие по механически аргументи.

Сега той имаше задоволително време да се излекува. Какво обаче може да го върне? Единственият рационален отговор на въпроса е, че той може да изиска тройна шампионска чест. И може би това е задачата в мозъка му. Така че той ще се завърне в междинна категория, с цел да се бие с Майкъл Чандлър. И въпреки всичко почитателите не са уверени в неговата отдаденост в клетката.

Феновете не останаха впечатлени от клипа на спаринг сесията

Конър Макгрегър показа клип на своя неотдавнашен спаринг в Инстаграм. Въпреки че ударите му бяха изпълнени със мощ, почитателите мислят, че придвижването му е постепенно и влачещо. И колкото и да са смели, те не се поколебаха да изразят мнението си в секцията за мнения. Ето някои от тях:

„ Не е интензивно, тежко за краката му, само че се надяваме, че ще откри още веднъж искрата си “.

Докато някои почитатели имаха вяра, че Макгрегър губи преимуществото си, други пропуснаха Карате стойката, която той направи известна.

„ Братлето е толкоз плосък тези дни. Мис Карате Макгрегър ”.

Други обаче имаха вяра, че това е просто бокс, а не ММА.

„ Боксът няма да завоюва MMA борба с почитание. Най-добрият боксьор в историята на UFC не значи нищо. ”

След това имаше и такива, които смятаха, че той не е същият като остарелия си аз.

„ Той просто би трябвало да работи малко повече върху работата на краката и да обикаля съперника си, както правеше на времето, по-лек в краката. Това би му помогнало да се измъкне от огъня ”.

„ Не наподобява като остарялото си аз в същите клипове...просто споделям “.

И най-после, някои имаха вяра, че Макгрегър е изтощен.

„ Изглежда изтощен и запъхтян “.

Междувременно други го съпоставиха с различен войник.

„ Исцениран, щадящ спаринг, само че най-малко беше първенец, не като Джамбола Хил, най-фалшивият първенец, който даже не можеше да нокаутира 44-годишен мъж “.

Ясно е, че почитателите са настроени на мнението си и няма да бъдат трогнати с лекост. Междувременно Макгрегър се пробва настойчиво да влезе във форма и да събере разсъдъка си след счупването на пищяла. Ще успее ли да провокира Майкъл Чандлър до цялостния му потенциал? Или ще се провали след завръщането си? Само времето ще покаже.

Източник: essentiallysports.com

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР