Колкото по-голяма става дъщерята на топ модела Цеци Красимирова –

...
Колкото по-голяма става дъщерята на топ модела Цеци Красимирова –
Коментари Харесай

Щерката на Цеци Красимирова я задмина по красота

Колкото по-голяма става дъщерята на топ модела Цеци Красимирова – Джудит, толкоз по-невероятна хубавица става. Досущ като известната си майка, и дребната чародейка има пронизващо сини очи, с които безусловно „ стреля” в мъжките сърца.

Както се споделя – крушата не пада по-далече от дървото, а чаровната Джудит е следващото доказателство за това. Освен това, сходно на майка си, към този момент прави и фотосесии – към този момент може да се похвали с няколко сполучливи зад тила си.

Когато не се занимава с моделство пък, красивата Джудит влага време в това да се учи да бъде професионален гримьор.

Припомняме, че неотдавна те се върнаха от невероятна отмора край Карибско море. И в този момент двете още веднъж щурмуват обичаната Барселона, където и живеят от няколко години. Неотлъчно до тях е и приятелят, а неотдавна и избраник на Цеци Красимирова – американският мултимилионер Майкъл Струмейтис, с който се познават от близо 10 години. И макар че за този интервал двамата са имали и раздели, решението да споделят живота си един с различен, наподобява дефинитивно.

В момента обаче щастливото семейство е на разходка в Мадрид. „ Винаги щастливи заедно”, по този начин разказва прекарването в обществените мрежи Цеци Красимирова.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР