Колко трябва да се мразиш, какви психични проблеми трябва да

...
Колко трябва да се мразиш, какви психични проблеми трябва да
Коментари Харесай

Ще експлоадира: Ужасяващата Андреа Иванова вече с 33-та вливка!

Колко би трябвало да се мразиш, какви психологични проблеми би трябвало да имаш, кой ти разрешава да правиш това със себе си?! Това питат консуматори в мрежата при типа на новите, а и остарели, фотоси на Андреа Иванова от Бургас, имаща претенциите да я назовават бургаското Барби. Какво Барби бе, моме, ти Барби виждала ли си и смяташ ли, че наподобява на чудовището, на което си се докарала ти?!

Андреа влиза на следващия ден в кабинета на кожния лекар, с цел да си сложи рекордната 33-та вливка в това, което й се води уста, тъй като ние по този начин не можем да го назовем. Тя безусловно ще се пръсне - и откъм устни, и откъм обиколка на бюста, който също е наблъскала с кило силикон, а скоро се кани да тури още толкоз.



Нещо повече - Иванова даде обещание на почитателите си да се появи скоро и с нови скули. Но разбирайте - не скули, а две яйца, поставени на бузите й, тъй като гледката ще е тъкмо такава - уродлива. Андреа обаче още има вяра, че има почитатели не, тъй като й се смеят, а тъй като я харесват. Самата тя се харесвала и я снимали от Германия...

" Че по какъв начин няма да те снимат от Германия, ма?! Те и от Нова Зеландия ще дойдат да те снимат. Че къде да видели някой непринудено да заплаща, с цел да го създадат на Франкенщайн?! Какво смяташ да правиш с живота си въобще, до каква степен ще стигнеш, само че най-важно - къде са ти околните и за какво ти разрешават това?! ", потресени са в нета.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР