54-годишната Лопес тръгва на турне следващия месец с поредица от

...
54-годишната Лопес тръгва на турне следващия месец с поредица от
Коментари Харесай

Отменя ли турнето си Джей Ло? Принуди се да пусне билети по 10 долара

54-годишната Лопес потегля на турне идващия месец с поредност от дати в Северна Америка в поддръжка на деветия си студиен албум, This is Me... Now.

Но откакто остават единствено няколко седмици, тя към момента е изправена пред тревожна липса на продажби, като браншове от места към момента са налични, съгласно формалните карти на местата на Ticketmaster, и уеб сайтове за препродажба, които продават билети единствено за $10.

Сега голям брой вътрешни лица настояват, че Live Nation, промоутърът зад турнето, неотдавна предложи анулация на всичките 30 дати – само че никой, в това число дългогодишният й управител Бени Медина, не съумя да я убеди.

Медина прикани Лопес да сътвори последния си албум This Is Me.. Now, който се концентрира към възобновяването на връзката й с Бен Афлек 20 години откакто двамата се разделиха.

Според Variety, Медина - която започва кариерата на Джей Ло през 1999 година - вярваше, че любовната й история с артиста би трябвало да бъде преразказана и той й сподели: " Нека те свържа с някои писатели, които могат да ти оказват помощ да напишеш това. "

Вътрешният човек допусна, че неналичието на вкус за нейното турне може да се дължи на това, че е била „ преекспонирана “.

Първо беше нейният брак, по-късно нейният безконечен меден месец, последван от филм, по-късно издаване на албум.

Компанията на Афлек и Мат Деймън Artists Equity финансира документалния филм, до момента в който Лопес сама финансира кино лентата си This Is Me…Now: A Love Story за 20 милиона $.

Бившият журналист на Лопес, Роб Шутър, изрази сходни усеща по време на изявление за The New York Post, потвърждавайки, че грешката й е, че е считала, че хората към момента се интересуват от любовната й история с Афлек.

Билетите за гледане на Лопес в American Airlines Center в Далас, Тексас, на 6 юли, се продават за $10 в уеб страницата за препродажба Seat Checker - $26. 
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР