Елена била готова за сватба и дори приготвяла булчинската си

...
Елена била готова за сватба и дори приготвяла булчинската си
Коментари Харесай

Не й върви: Елена от „Ергенът“ отново остана сама

Елена била подготвена за женитба и даже приготвяла булчинската си рокля, но  уви. Тя разгласява няколко сърцераздирателни фрази за раздялата:

" Видях я и си споделих: " Това е ". После се оказа, че не е ", споделя ергенката, до момента в който поства селфи в булчинска рокля.

" След следващото преместване е извънредно неотложно, в случай че не съм реститутка, най-малко да мога да се нарека собственик на дом ", мечтае Елена да бъде и тя някой ден притежател на свое уютно местенце.

Приятелите на брюнетката я успокояват, споделят й, че ще откри нещо по-добро.

Двойката се събра през есента на предходната година. Тя сподели половинката си, а почитателите незабавно го оприличиха на Антонио Бандерас.

Положителното в цялата история е, че Елена съумя изцяло да не помни Евгени, в който бе влюбена до уши. Той я остави на самия край, като избра кучелюбката Валерия.

Връзката била сериозна, отпътувала да живее за Белгия. Със сигурност са имали красиви моменти, постоянно отскачали до Париж. Защо се е провалила връзката не излиза наяве. Въпреки болката Елена отново се опитва да откри комфорт в самотата.

" На масата на Живота е безусловно належащо да постоиш самичък ", споделя ергенката.

Автор: hotnews.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР