Количественият анализатор PlanB актуализира прогнозата си за цената на Биткойн

...
Количественият анализатор PlanB актуализира прогнозата си за цената на Биткойн
Коментари Харесай

Биткойн: Докъде може да стигне следващия бичи пазар?

Количественият анализатор PlanB актуализира прогнозата си за цената на Биткойн през идващите три години, като употребява съотношението сред запасите и потоците (S2F).

Това съответствие, което нормално се употребява за прогнозиране на бъдещата цена на дефицитни артикули, се дефинира посредством делене на количеството Биткойн в обращение на количеството BTC, добивано годишно.

PlanB поддържаше два леко разнообразни модела на S2F, които останаха непроменени. Той дефинира идния халвинг на Биткойн като жизненоважен катализатор, който ще провокира интервал на нескончаем и резистентен напредък.

PlanB предвижда, че идващият връх на Биткойн ще бъде в диапазона от $100,000 до $1,000,000

Според S2F моделите на PlanB идващият връх на BTC се чака да бъде в диапазона от $100,000 до $1,000,000, като S2F моделът показва $500,000.

PlanB призна, че някои хора може да не харесат оценките на диапазона. Все отново той ги избира, тъй като те демонстрират необятна волатилност, което е по-ценно от точкова оценка, която претендира за акуратност.




200-седмичната пълзяща междинна на Биткойн

В кратковременен проект PlanB следи 200-седмичната пълзяща междинна на Биткойн.

Миналата седмица BTC за малко мина над плъзгащата се междинна, само че от този момент спадна под нея. Исторически видяно, дълготрайните бичи интервали при Биткойн се задействат, откакто BTC премине над линията.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР