НФЛ направи още една стъпка в ангажимента си за развитие

...
НФЛ направи още една стъпка в ангажимента си за развитие
Коментари Харесай

НФЛ увеличава ангажимента си към флаг футбола, създавайки нова позиция на вицепрезидент, за да помогне за развитието на спорта

НФЛ направи още една стъпка в уговорката си за развиване на байрак футбола.

Лигата нае Стефани Куок на новосъздадената позиция на вицепрезидент, началник на байрак футбола. Kwok, предприемачески водач, флагмански футболист и ученик на Harvard Business School, ще дава отговор за стимулирането на растежа, в това число локално и интернационално присъединяване, ангажиране на почитатели и търговски и медийни партньорства.

„ Много страхотна работа към този момент е направено, с цел да развием играта на байрак, само че продължавайки да оказваме помощ за развиването й, това е толкоз вълнуващо, ” сподели Kwok пред AP. „ С присъединяване си на Олимпиадата в Лос Анджелис, наподобява, че това е в действителност огромна опция за развиване на играта. Самият аз играх байрак футбол през последните 10 и повече години, тъй че просто опцията да имаш повече деца, които имат опция да играят... и опцията да разпространяваш това повече и да направиш флага още по-достъпен и приобщаващ е в действителност вълнуващо. ”

Наскоро Kwok беше сътрудник...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР