Когато стане въпрос за тунинг на G-Klasse, повечето хора веднага

...
Когато стане въпрос за тунинг на G-Klasse, повечето хора веднага
Коментари Харесай

Manhart G800 Inferno: Чудовищен всъдеход с над 800 конски сили



Когато стане въпрос за тунинг на G-Klasse, множеството хора незабавно се сещат за Brabus, само че истината е, че на пазара има доста други компании, които също могат да се погрижат за всъдехода. Една от тези компании е Manhart, която показа плана си с името G 800 Inferno, даващ началото си през 2019 година с името G 700 Inferno.
 Manhart G800 Inferno е колосален всъдеход с над 800 конски сили - 2

Както евентуално се досещате, това е ъпгрейд на тогавашната G-Klasse, който както и числата демонстрират, прибавя още повече мощ към модифицирания всъдеход. Под капака работи 4.0-литров бензинов осмак, който с нови турбини и изпускателна система може да се похвали с 809 конски сили и 1170 нютон метра. Това са с над 230 конски сили повече от заводските, до момента в който въртящият миг е повишен съвсем двойно.
 Manhart G800 Inferno е колосален всъдеход с над 800 конски сили - 3
Заедно с нарасналата мощ, G-Klasse може да се похвали и с изменена визия, ненапълно типична за Mangart. Златистите ленти по вратите и капаците са пренесени и тук, дружно с златисти акценти и джанти. Добавени са още карбонови детайли по броните и решетката, както и нов спойлер и понижаващи пружини на H&R.

Източник: Факти.бг
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР