Когато си говорим за инвестиции, винаги на първо място изникват

...
Когато си говорим за инвестиции, винаги на първо място изникват
Коментари Харесай

Крипто инвеститорите не вярват в акциите на Amazon, Tesla, Apple и други – затова инвестират в Bitcoin BSC

Когато си приказваме за вложения, постоянно преди всичко изникват компании като Amazon, Tesla, Apple, Meta, Гугъл и други софтуерни колоси, с които “могат ” да се изкарат средства.

Но вложението в акции от време на време може да се окаже много проблематично, изключително в случай че нямате визия по какъв начин да търгувате.

Именно тук се намесва и нашият воин за през днешния ден – Bitcoin BSC . Токенът е нов, само че притегли доста вложители на своя страна, като събра до момента над $3.4 милиона и доближава края на софт капа на предварителната продажба.

Минуси на търговията с акции

Търговията с акции е известна капиталова тактика, само че тя не е без своите опасности и дефекти.

Изискват се големи знания на пазара

Един от най-големите минуси е нуждата от дълбоки знания и разбор на пазара. Инвеститорите би трябвало да наблюдават редица фактори – от макроикономически индикатори до финансови доклади на фирмите. Това може да бъде времеемко и изисква съществени умения, които не да налични за всички.

Не всички акции са задоволително добър избор

Има хиляди акции на разнообразни пазари и не всички от тях оферират добра възвращаемост. Някои могат да са прекомерно рисковани или да не оферират положителни вероятности за напредък.

Някои акции пък могат да се купуват само със спекулативна цел, което може да обезсмисли акционерното вложение напълно – а точно, че изгодите са в дивидентите.

Акциите на нови компании рядко могат да се търгуват

Инвестирането в акции на нови или по-малки компании от време на време просто е невероятно. За да може една компания да бъде търгувана, тя би трябвало да бъде обществена. Ако нямате дълбоки връзки, може да забравите да си “уредите ” да закупите дял от компания.

Но не е по този начин на крипто пазара. Там много постоянно сполучливите планове като Bitcoin BSC събират средства чрез така наречен краудфъндин – или събиране на средства от дребни вложители.

Какво прави Bitcoin BSC любимец на вложителите?

Bitcoin BSC сигурно печели доста симпатизанти, изключително с обстоятелството, че е по-доходоносен от Етериум , както към този момент писахме. Токенът се разпродава с бързи темпове, само че какви са главните аргументи за това? Нека ги забележим.

  1. Простота на вложение – за разлика от комплицираните планове, тук приказваме за отваряне на крипто портфейл за 5 минути и инвестиция в границите на още 2-3. При отварянето на акаунт на реномирана платформа за търговия, верификациите и другите KYC процеси лишават часове.
  2. Няма медиатор – неналичието на медиатор значи, че всичките облаги остават в вложителя. Дори да има минимална мрежова такса, то тя е незначителна. Ако да вземем за пример имате даже 2-3% такси, то при облага 5% можете да изчислите какъв брой действително ви взема борсата.
  3. Потенциал за огромна облага – акциите са постоянни активи. Поне листнатите. Компаниите, които могат да докарат 4-5Х облаги, просто не са налични за вас. Техните облаги ги вземат венчър капиталистите. Bitcoin BSC може да платен както от крупни вложители, по този начин и от вас.

Алтернатива на Bitcoin, която е по-добра от Bitcoin Cash и Bitcoin SV

Bitcoin BSC може да се води Bitcoin клонинг, само че това не е тъкмо по този начин. Защо?

Bitcoin BSC най-вероятно ще разполага с задоволителна резистентност на пазара, което му предлага големи изгоди. Той също има преимущество пред форковете на Bitcoin, като Bitcoin Cash, като в ревюто за покупка на Bitcoin BSC към този момент уточнихме това.

Форковете от блокчейна на Bitcoin би трябвало да поддържат протокол с всички настоящи разноски и опасности. Bitcoin BSC няма такива проблеми – той е построен на BNB Smart Chain, който има потвърдена непоклатимост и поддръжката на най-голямата в света централизирана борса, Binance.

Стейкинг капацитетът е голям

Bitcoin BSC предлага неповторим стейкинг пул, който може да бъде от голяма изгода за вложителите. В момента се оферират 150% годишна рентабилност, която даже да спадне, ще бъде доста по-висока от тази на доста криптовалути – като Cardano, Solana, Ethereum и други.

Ако съпоставяме пък с дивидентите от акции, разликата е голяма. За да се оценят стейкинг премиите в идващите 2 години, бе употребен калкулатор, като в таблицата долу ще видите няколко разнообразни сюжета (показани са разминавания от 15% по отношение на прогнозата за 60% рентабилност.)

Както виждате, даже при задържане на цената $1, то капацитетът пред Bitcoin BSC е голям. Виждайки по какъв начин Bitcoin Cash се изстреля обаче, то капацитетът за цена сред 6 и 10 $ е изцяло реален в идващите две години.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР