Коалицията се занимава със себе си пред очите на всички

...
Коалицията се занимава със себе си пред очите на всички
Коментари Харесай

Янев: Коалицията се занимава със себе си, а хората очакват решения

Коалицията се занимава със себе си пред очите на всички български жители, а те чакат решения, с цел да бъде усъвършенстван животът им. Скандалите демонстрират не изключително прелестно лице на политическия живот. Това сподели пред БНР Стефан Янев, който се чака да бъде определен за водач на " Български напредък " на учредително заседание в неделя.

И напомни, че партията мандатоносител е пристигнала със поръчката да се бори с корупцията, само че: " Ако това е битка с корупцията – да я търсиш в личната си коалиция, нещата са неприятни. Хората не чакаха този вид развиване. Вместо да има разрешаване на рецесии, се основават нови ".

Той допусна, че ръководството на публичните средства и тематиката Северна Македония са в основата на последните събития: " Логично е да не тежи тезата, че с цената на всичко би трябвало да се избавя нещо, което до момента не дава явен резултат. Логичният излаз е оставка на държавното управление и избори ".

Той акцентира, че участието на България в Европейския съюз е преимущество за българската стопанска система.

Национален консерватизъм е посоката, в която ще върви " Български напредък ", съобщи Янев: " Няма да имаме червени линии. Ако гласоподавателите решат да влезем в предстоящ парламент, ще бъдем отворени към всички партии ".
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР