Попфолк звездата ДесиСлава записа висше образование на 42 години. Гласовитата

...
Попфолк звездата ДесиСлава записа висше образование на 42 години. Гласовитата
Коментари Харесай

Никога не е късно: Деси Слава записа висше на 42, Нелина на 51!

Попфолк звездата ДесиСлава записа висше обучение на 42 години. Гласовитата русокоска учи стопанска система на туризма във Висшето учебно заведение по агробизнес в Пловдив. " Реших да намеря време да имам още едно обучение. В днешното динамично време човек не знае по кое време ще му потрябва една такава тапия. Не желаех да изучавам още веднъж музика, само че не че нямам какво да науча, а тъй като не се виждам като учител по пеене ", показа тогава ДесиСлава. На 51 година Нелина също стана студентка в Благоевград. Певицата е първокурсничка в ЮЗУ " Неофит Рилски ”. " Най-сетне осъществявам една моя съкровена фикция. От години желаех, единствено че не намирах време да запиша висше образование, чрез което да добия още повече необятни знания в областта на обичаното ми изкуство – музиката. Причината да съм студентка е, че знам, че мога още много и се доверих на изключителни преподаватели. Щастлива съм, че съм в курса на доцент доктор Бинка Добрева ", показа изпълнителката на " Бял мерцедес " тогава.

Училище
На 37 години 100 Кила приключи гимназия. Тогава той разгласява фотография с триумфа си от 10 и 11 клас, който бил доста добър 5. Да прекъсне образованието се стигнало, откакто решил да работи по-сериозно, с цел да може да заплаща образованието на брат си, който приключил икономическата гимназия в Търговище и след това учил висше във Варна.

" Благодаря си, благодаря ви. Учете, деца и младежи, значимо е за нас самите. Обичам учебното заведение си ", написа той под фотографията. 100 Кила приключи вечерно учебно заведение. Попфолк певицата Джена приключи Свободния университет " Черноризец Храбър ” във Варна, компетентност " Противодействие на престъпността и запазване на публичния ред ". " За тези, които не са наясно, уча криминалистика, няколко типа право и действия, свързани с полицията ”, изясни тогава певицата. Самата тя признава, че образованието й е изисквало доста четене, изключително сега, в който към този момент е майка на две деца и би трябвало да съчетава фамилията си, кариерата на реализатор с образованието.

Попфолк идолът Азис учил единствено до 6 клас. Най-ексцентричният артист у нас няма даже главно обучение. Азис напуснал учебно заведение, когато бил едвам в 6-и клас. Според мълвата той съумял да изкара единствено първия период, по-късно прекъснал. За сметка на себе си Азис държи децата му да са образовани. Доказателство за това е щерка му. Момиченцето е записано в една от най-елитните частни гимназии у нас. Гордият татко брои хиляди левове, с цел да изучи на равнище дъщеря си.

Биляниш върви на уроци по химия и биология
Певицата Биляна Лазарова, по-известна като Биляниш, потегли на уроци по химия и биология. Причина за това са идните й изпити в Медицинския университет. Преди време младата изпълнителка разгласи, че в случай че спре с музиката, би желала да бъде доктор. Хубавицата не е решила да се отхвърля от музиката, само че счита, че сходно обучение може да бъде единствено в плюс за бъдещето й, и насърчи младежите да не стопират да учат.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР