Книга, взета от библиотека в Плимут, САЩ, беше върната анонимно

...
Книга, взета от библиотека в Плимут, САЩ, беше върната анонимно
Коментари Харесай

Върнаха книга в библиотека с 50 години закъснение

Книга, взета от библиотека в Плимут, Съединени американски щати, беше върната анонимно с 50-годишно забавяне, съпроводена от банкнота от 20 $, заяви Асошиейтед прес.

Книгата " Монети, които можете да колекционирате " от Бъртън Хобсън, издадена през 1967 година, пристигнала по пощата. Към нея имало неподписано писмо.
 Идва книгата на десетилетието: Принц Хари с записки за кралското семейство Идва книгата на десетилетието: Принц Хари с записки за кралското семейство
Пригответе се за най-експлозивната книга за десетилетието - принц Хари написа записки за живота си в кралското семейство, научи „ Пе...

" Преди 50 години малко момиченце ме взе от тази библиотека - през 1971 година Тогава тя не знаеше, че ще отидат да живеят в различен град. По това време на децата не се споделяха сходни неща. Както виждате, тя ме пазеше усърдно ".

След това авторката на писмото прибавя, че само че някак си не го направила. В фамилията й даже почнали да се майтапят за това и всякога, когато се местели, питали дали е поставила книгата в багажа.

Що се отнася до банкнотата, дамата признава, че тя не е задоволителна за насъбраната санкция, само че се надява с нея да бъде платено задължението на някое дете.

Директорката на библиотеката Лора Келър е направила тъкмо това. Използвала я е за възобновяване на правата на млада майка.
 75 деца ще се забавляват гратис в библиотеката на Асеновград цяло лято (СНИМКИ) 75 деца ще се забавляват гратис в библиотеката на Асеновград цяло лято (СНИМКИ)
Заместник-кметът по филантропичните действия в Асеновград Петър Петров сложи началото на " Ваканция в библиотеката ". Точно 75 деца на въ...

Писмото и книгата скоро ще бъдат изложени в библиотеката.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР