Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач сред звездите в

...
Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач сред звездите в
Коментари Харесай

Алекс Гърдева спечели финала на звездния отбор в Hell’s Kitchen

Риалити звездата Александра Гърдева е “Най-добрият готвач измежду звездите ” в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Психоложката победи поп фолк дивата Бони, която остана на второ място в звездната конкуренция. Враждата сред двете дами беше едно от централните събития в тима на Златните и беляза тяхното показване през последните няколко седмици.

Кулинарното съревнование за 100 000 лв. на метри от финала напусна прецизният готвач Димитър. Той и другите двама финалисти Чоткин и Станислав взеха присъединяване в една от най-непредвидимите вечерни резервации за сезона. Освен вълната от поръчки, те трябваше да внимават и за рисковите трикове на началник Никола, началник Светла и началник Дани Спартак, чиято цел бе да ги саботира. Трудностите при връзката, които преследваха Димитър през целия сезон му костваха куртката.

По време на финала на звездния тим Бони и Гърдева трябваше да подготвят двустепенно меню за особено подбрана изпитна комисия, състояща се от Чоткин, Станислав, началник Виктор Ангелов и су-шефовете - началник Светла и началник Никола. Решаващ фактор се оказаха десертите, които донесоха успеха на риалити звездата.

Димитър е посетител в подкаста “Кухнята след Ада ”. Там той споделя забавни детайлности, свързани с присъединяване му в Hell’s Kitchen. Водещият Станислав Иванов, победител от сезон 5, ще беседва с него и обичаната му Симона. В епизода двамата влюбени ще разясняват за първи път предлагането за брак и същинска ли е връзката им. Епизодът към този момент е разполагаем в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР