Кирил Петков поздрави БСП като каза, че в тази ситуация

...
Кирил Петков поздрави БСП като каза, че в тази ситуация
Коментари Харесай

Петков се похвали, че докарал „Гугъл”: Казахме им елате да си играете в пясъчника на България

Кирил Петков поздрави Българска социалистическа партия като сподели, че в тази обстановка са съумели да запазят европейската и натовска позиция.

„ Дясните партии викат те са ви котвата, само че истината е, че поддържаха ограниченията против Русия. Това е мъчно за тях, тъй като има такива, които имат вяра, че братската държават е братка страна. Избирателите им успояха да разграничат съветската обич от ограниченията за режима на Путин”, сподели още на форума с бизнеса Кирил Петков.

„ Благодаря на Българска социалистическа партия, че идеологията беше изместена от логиката”. Премиерът отговори на въпрос какво друго в областта на бизнеса възнамерява за тази година:

„ Опитваме да използваме рецесията като опция. Например – „ Гугъл” пристигна в България и по какъв начин убеждаваш „ Google да пристигна в България. Защо навръх Източния фланг по време на война? Ако би трябвало да си сложиш някъде сърварите не знам дали би трябвало да е тука. Ние ги убедихме в няколко неща. Първо те имат една дивизия, която е против „ cyber attacks” и хибридните офанзиви. Казахме им – в случай че желаете да сте положителни, би трябвало сте където проблемите са най-остри, тъй като с цел да решаваш най-тежките проблеми. Казахме им – „ Елате да си играете тука в пясъчника на България, защото сега ни борбардират с всевъзможни хибридни офанзиви и да създавате софтуерно познание на база на това. Те много харесаха идеята”, изясни министър председателят

Петков сподели, че имал уверението на Урсула фон дер Лайен, че в идващите седмици щяла да пристигна да се подпише Плана за възобновяване.

„ Казахме на „ Гугъл” ние ще имаме най-голямата апаратура на акумулатори в Европейски Съюз поради проекта и вие може да сте зелената компания вързана с този проект”, похвали се той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР