Казват, че диамантите са най-добрите приятели на момичетата, но можем

...
Казват, че диамантите са най-добрите приятели на момичетата, но можем
Коментари Харесай

Към кой фон дьо тен преминаха 85% от анкетирани жени?

Казват, че диамантите са най-хубавите другари на девойките, само че можем да кажем същото и за гримовете. Ами да – те са постоянно с нас, претърпяват всяка наслада и сълза, вършат ни красиви, дават ни самочувствието и увереността, от които имаме потребност.

Само едно червило и една серпантина са способни да трансформират метода, по който изглеждаме, освен това за секунди. Що се отнася до покритието на лицето, не може отречем голямата роля на декор дьо тена, тъй като на процедура той е грим продуктът, който се нанася върху цялото лице и от него пожелаваме и чакаме най-вече.

Лятото и ранната есен малко го бяхме позабравили, тъй като тогава наблягахме на бронзовия тен и леките текстури, само че с идването на зимата и многочислените празненства, които предстоят, той е на фундамент в макиажа. Перифразираме един известен израз – може да не сме съвършени, само че декор дьо тенът ни е! Не вярвате? Е, ще опровержим тези от вас, които считат, че подобен не съществува – има го и още по какъв начин. Ето и няколко съществени характерности, които всяка дама желае нейният декор дьо тен да има.

Покривност

Първа и най-важна характерност на един декор дьо загар е покривността – въпреки всичко по тази причина го използваме, без значение дали желаеме лицето ни да наподобява по-свежо, тенът ни да е подравнен или да прикрием някое несъвършенство. Особено през все по-студените дни и по-дългите празници, когато ситуацията е – още грим, апелирам! Студеният въздух, вятърът и замърсяването могат да причинят не едно или две провали на кожата и имаме потребност както от положително покритие, по този начин и от продължителност. Чували ли сте за декор дьо загар, който устоя до цели 30 часа* , усеща се леко върху кожата и не се размазва от маски? Звучи отлично, а най-хубавото е, че ние освен сме чували за него, а и знаем кой е - Super Stay Active Wear от Maybelline New York. Невероятно дългогодишен, с безупречно покритие, той ще е вашият сигурен съдружник през динамичното ви всекидневие – студените зимни дни и дългите празнични нощи.

 a Maybelline

Матово покритие

Освен ако не целим някакъв специфичен тип грим, всички желаеме матово покритие от своя декор дьо загар. Този свършек обезпечава порцеланов тип на кожата и постоянно е страхотна основа за идващите артикули, които считаме да използваме върху лицето си. И, не на последно място, множеството дами желаят да наподобяват и онлайн по този начин, както биха изглеждали с филтър. Е, филтър не ви е необходим, с цел да имате кожа като от списание със Super Stay Active Wear от Maybelline New York, който освен, че кара кожата да наподобява великолепно, а не го прави за сметка на това да я опъва, да стои като маска или да основава неприятната линия, която се получава постоянно сред долната част на брадичката и шията.

 a Maybelline

Устойчивост

Смятате, че единствено през лятото се нуждаете от устойчиви на вода и пот артикули? Това напълно не е по този начин. Неблагоприятният и изсъхнал климат, както и непрекъснатата промяна на температурите на открито и вътре, също въздействат отрицателно върху издръжливостта на декор дьо тена. Да не приказваме за брулещия вятър и снега, които обичаме да гледаме единствено от уюта на дома си. За да не се влияете от тези външни агресори, прибягвайте до декор дьо загар, който не се поддава на размазване и не попада върху дрехата, която пробвате в магазина.

 a Maybelline

Именно поради способността си да стои там, където му е мястото, дамите се влюбиха в Super Stay Active Wear от Maybelline New York и даже да склонни да заменят настоящия си декор дьо загар с него* . Изумителната му формула няма да ви съобщи, с помощта на своята лека текстура, невиждана продължителност и непрозрачен финиш, който устоява на всички провокации на зимата. Остава единствено едно – изберете своя цвят!

*85% в от потребителски тест с присъединяване на 163 дами
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР