В средата на месец май, когато , поглеждаме към седмичния

...
В средата на месец май, когато , поглеждаме към седмичния
Коментари Харесай

Астро прогноза за седмицата: Добри времена

В средата на месец май, когато, поглеждаме към седмичния и месечния хороскоп на Вихра в предаването " На Кафе " по NOVA - значимите аспекти на огромните планети и по какъв начин те се отразяват на всяка една от зодиите!

На 20-и май силата се сменя, Слънцето влиза в знака на Близнаците и към този момент ставаме много по-мобилни и с готовност да получаваме повече сила за повече контакти . Близнаците дават отговор точно за това. Това е интервал, в който до обяд имаме сила, след обяд към този момент сме мрачни . Слънцето ще остане цялостен месец в Близнаци, както нормално до 20 юни, преди да влезе в знака на Рака.
 10 обстоятелството за зодия Близнаци  10 обстоятелството за зодия Близнаци  10 обстоятелството за зодия Близнаци  10 обстоятелството за зодия Близнаци
Луната влиза в знака на Скорпиона във вторник. Много интензивна сила, винаги когато е във воден знак. Разбира се, че се отразява върху нашите усеща и страсти. Водата дава отговор за това. Особено хората, които имат прекалено много от тази буря в персоналната си натални карти, стават безусловно като попивателни. Заради  Луната този ден няма да бъде доста подобаващ за взимане на значими решения и за водене на договаряния, тъй като  ще направи едни напрегнати аспекти с Меркурий, планетата на връзката, а  тогава взимаме доста прочувствени решения.
 Седмичен хороскоп за 20 - 26 май  Седмичен хороскоп за 20 - 26 май  Седмичен хороскоп за 20 - 26 май  Седмичен хороскоп за 20 - 26 май
В сряда Луната ще направи към този момент съразмерен аспект със Сатурн, който ще ни заземи. И тогава - когато имаме такива аспекти - е доста хубаво да се ориентираме към своите дисциплина и възприятие за отговорност. Тоест, да си вършим работата и важните каузи, които в действителност изискват да бъдем виновни и дисциплинирани към тях. Сряда е прекрасен ден и защото Слънцето ще направи един доста добър аспект с Плутон, който е планета, която е обвързвана с куража, с волята. И ние ще имаме опция да проявим този кураж и тази воля към инициативи, към които до този миг някак сме изпитвали подозрение и боязън.

А и самия Плутон ще ни даде проницателност да разберем дали сме на това равнище , с цел да можем да създадем тези значими стъпки напред. Естествено е, че при всеки има нюанси.

Най-интересният ден е четвъртък , тъй като имаме Пълнолуние в знака на Стрелеца. Това е най-позитивният знак . Това е знакът, който ръководи Юпитер, планетата на Късмета, на щастието, на разширението - огромният покровител в астрологията. 
 Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER Edna предлага Блясък, който остава - новото ни обичано червило ROUGE DIOR LACQUER
Венера същия този ден минава и тя в знака на Близнаците, което ще ни настрои по-флиртаджийски.

В петък съвпадът на Венера и Юпитер ще направи още един прелестен съразмерен аспект към Нептун. Това е висшата обич .

В неделя Юпитер влиза в знака на Близнаците и той последва Слънцето и Венера. Ще остане там цяла година до 9 юни 2025г., като това ще направи хармонични аспекти със Слънцето, а товаа от своя страна щед облагодетелства въздушните знаци.

В резюме – чака ни един прелестен май месец за безусловно всички.

Какво чака всяка edna от нас през тази седмица - четем в галерията по-долу!
 Астро прогноза за седмицата: Добри времена  Астро прогноза за седмицата: Добри времена  Астро прогноза за седмицата: Добри времена  Астро прогноза за седмицата: Добри времена
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР